Fortnite Tayfa Olayı Ne

pwoin.

80+
Reaksiyon skoru
33
birisi bir kere fortnite tayfa alıp sezon biletini devamlı alabildiğini söylemişti. fortnite tayfa ne onu da bilmiyorum birisi açıklayabilir mi?

Üyelik sistemi gibi bir şey. Ben Fortnite oynamıyorum ama 4 ayda bir Rocket ligdeki Rocket pass i bedava verdiği için alıyorum. Çünkü daha hesaplı direkt pass almaktan. Ama aldıktan sonra aboneliği durdurmak lazım her ay netflix gibi çekmeye başlıyor.

Fortnite da bir sürü avantajı vardı sitesinden kontrol edebilirsin.

Birkaç yıldır oynamıyorum ama önceden bileti aldığında bilet görevleriyle birlikte fortnite parası veriyordu sana(adını bilmiyorum) tekrar bilet parası birikiyordu öyle öyle yeni bilet alınabiliyordu

Üyelik sistemi gibi bir şey. Ben Fortnite oynamıyorum ama 4 ayda bir Rocket ligdeki Rocket pass i bedava verdiği için alıyorum. Çünkü daha hesaplı direkt pass almaktan. Ama aldıktan sonra aboneliği durdurmak lazım her ay netflix gibi çekmeye başlıyor.

Fortnite da bir sürü avantajı vardı sitesinden kontrol edebilirsin.
Birkaç yıldır oynamıyorum ama önceden bileti aldığında bilet görevleriyle birlikte fortnite parası veriyordu sana(adını bilmiyorum) tekrar bilet parası birikiyordu öyle öyle yeni bilet alınabiliyordu
anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,281
Üyeler
199,328
Son üye
borathez

Geri