Iphone 16 Hangi Renk Alınmalı?

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
27
lacivertmi siyahmı beyazmı bu 3 rengi çizilirse hangisinde daha az belli olur ısınma olarak hepsi ısınıyor ama güneş enerjisini hangisi daha az çeker hangisine daha fazla kılıf uydururum gibi durumlara göre kendi tercihleriniz nelerdir?

Beyaz ve siyah çok toz ve kir gösterir. (Parmak izleri dahil) Solmaları da daha hızlı olur. Pembesi yoksa Lacivert al.

Kanka gidip kasten deniz kenarındakiler gibi keskin taşlara sürtmeyeceksen telefonu çizmen çok zor. 2 yıldır kılıfsız şekilde telefon kullanıyorum çok kez çelik köşelere düşürdüm hiçbir şey olmadı. Bu kadar takmaya gerek yok hoşuna giden rengi al geç. Güneş ışığını çekse ne olur çekmese ne olur maksimum yarım derece falan farkı olur.

Kanka gidip kasten deniz kenarındakiler gibi keskin taşlara sürtmeyeceksen telefonu çizmen çok zor. 2 yıldır kılıfsız şekilde telefon kullanıyorum çok kez çelik köşelere düşürdüm hiçbir şey olmadı. Bu kadar takmaya gerek yok hoşuna giden rengi al geç. Güneş ışığını çekse ne olur çekmese ne olur maksimum yarım derece falan farkı olur.
ekran koruyucu da gereksiz aynı şekilde katılıyorum

ekran koruyucu da gereksiz aynı şekilde katılıyorum
Eski telefonum SE 2'nin arka kapağı tamamen cam ve ben onu kullandığım zamanlar lisedeyken yanlışlıkla dirseği koyup en arka sıradan öğretmen masasına kadar fırlatmıştım, yerde sürüklenmişti. Aldım baktım hiçbir şey yoktu :D

o nasıl bi hikaye kral asdadasdafsafds

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,388
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx

Geri