IPS panellerde olan bir şey bu, göze batacak kadar fazla olması sorun tabi ama darbeden vs değil yani.Telefon Realme Note 60
Sadece siyah ekranda sol kısım görseldeki gibi beyaz halde oluyor. Diğer renklerde sorun yok.
Darbe almadığı halde nasıl böyle oluyor anlam veremedim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Garantiye gönderdiğimizde bir şey yapıyorlar mi buna acaba . Inanilmaz gri laptopIPS panellerde olan bir şey bu, göze batacak kadar fazla olması sorun tabi ama darbeden vs değil yani.
Tüm ekran gri ise o panel öyledir de resimdeki gibi kenarlardan ışık sızması durumu çok belli olacak şekilde varsa garanti kapsamında evet. Panel değişimi veya cihaz değişimi yapmaları lazım.Benim laptop da böyle her yer gri
Garantiye gönderdiğimizde bir şey yapıyorlar mi buna acaba . Inanilmaz gri laptop
Benim durum ne? @Tablet123Tüm ekran gri ise o panel öyledir de resimdeki gibi kenarlardan ışık sızması durumu çok belli olacak şekilde varsa garanti kapsamında evet. Panel değişimi veya cihaz değişimi yapmaları lazım.
Telefonun içinde yaşayan birileri flash tutuyor olabilirmiBu mümkün değil :/
Yeni aldıysan ips glowdan değişim iste eski garantisi varsa ekran değişimi iste. Normal durumdaysa hiçbir şey yapmayacaklarBenim laptop da böyle her yer gri
Garantiye gönderdiğimizde bir şey yapıyorlar mi buna acaba . Inanilmaz gri laptop
Biraz eski garantiye yollarım değiştirirlerse iyidirYeni aldıysan ips glowdan değişim iste eski garantisi varsa ekran değişimi iste. Normal durumdaysa hiçbir şey yapmayacaklar