Ekrana Ne Olmuş Olabilir?

Maxinham

80+
Reaksiyon skoru
40
Telefon Realme Note 60
Sadece siyah ekranda sol kısım görseldeki gibi beyaz halde oluyor. Diğer renklerde sorun yok.
Darbe almadığı halde nasıl böyle oluyor anlam veremedim.
1000003491.webp

Son düzenleme:
Benim laptop da böyle her yer gri
IPS panellerde olan bir şey bu, göze batacak kadar fazla olması sorun tabi ama darbeden vs değil yani.
Garantiye gönderdiğimizde bir şey yapıyorlar mi buna acaba . Inanilmaz gri laptop

Garantiye gönderdiğimizde bir şey yapıyorlar mi buna acaba . Inanilmaz gri laptop
Tüm ekran gri ise o panel öyledir de resimdeki gibi kenarlardan ışık sızması durumu çok belli olacak şekilde varsa garanti kapsamında evet. Panel değişimi veya cihaz değişimi yapmaları lazım.

Tüm ekran gri ise o panel öyledir de resimdeki gibi kenarlardan ışık sızması durumu çok belli olacak şekilde varsa garanti kapsamında evet. Panel değişimi veya cihaz değişimi yapmaları lazım.
Benim durum ne? @Tablet123

Son düzenleme:

Yeni aldıysan ips glowdan değişim iste eski garantisi varsa ekran değişimi iste. Normal durumdaysa hiçbir şey yapmayacaklar

Yeni aldıysan ips glowdan değişim iste eski garantisi varsa ekran değişimi iste. Normal durumdaysa hiçbir şey yapmayacaklar
Biraz eski garantiye yollarım değiştirirlerse iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,101
Üyeler
199,286
Son üye
enginsert

Geri