Biostar B850mt-E Pro Alınır mı?

İşlemci:R5 9600X
Kasa:Lian Li O11 Dynamic Mini V2
Ram:Goodram IRDM 6400Mhz Cl32
Anakart seçimi konusunda çok kararsız kaldım.6000-7000 TL bütçem var.Bu anakartı buldum fakat hiçbir yerde incelemesini göremedim.
Ramlerimi 6400Mhz Cl32 modunda 1:1 çalıştırmak istiyorum.İşlemcimi de Pbo ve Curve optimizer açarak kullanacağım.Anakart bu dediğim senaryolarda uyumlu ve yeterli olur mu?Bu bütçeye Matx ve siyah olan başka bir anakart öneriniz var mıdır?
Gigabyte x870 var 9800 civarı imkanın varsa

Arkadaşlar bütçemi 10 bin TL civarına çıkartabildim.Eğer Atx anakart alırsam ekran kartı kasama sığmadığı için riser kablo almam gerekecek ve ek bir masraf olacak.Toplam 10 bin TL'ye ATX anakart+riser kablo almak mı yoksa Matx anakart almak mı?Önerileriniz var mıdır?

B650M-E Pro`sunu kullanıyorum 7600X ile gayet memnunum.

Tabi ki microATX alın geçin derim Daha ucuz . Anakrtta aslolan VRM yapısı. Asus anakrtta en alt seviye ,1H/1L Ayrık mosfetler kullanılıyor,Gerçekte 4 faz,hibrid yapı ile 8 faza çıkarılıyor. Biostar anakrt ,gerçek 7 faz ve 55 Amper DRMos mosfet ile donatılmış.

Ancak madem bütçenizi arttırdınız ,o zaman biostardan da güçlü anakrtlar önerebiliriz.:)

Fakat 9600X içinde, 10000 tl lik bi anakrt fazla kaçar.Gereksiz masrafa girmeyin derim.

Size daha uygun bi kaç anakrt önerebilirim.

Gerçek,6 faz ,hibrid ile 12 faza çıkarılmış.. 55 amper DRMos mosfet.

Maxxsun, TR de pek bilinmez ama dünyanın büyük anakart üreticilerindendir.

Şu anakrtta 8 kat PCB kullanılıyor. 8 kAT pcb üst seviye anakrtlarda olur ekseriye.6 faz,hibrid ile 12 faza çıkarılmış. 50 amper DRMos.

Wifi adaptör masrafınızda olmaz.Kaliteli bi adaptör,dünyanın parası.

Tabi ki microATX alın geçin derim Daha ucuz . Anakrtta aslolan VRM yapısı. Asus anakrtta en alt seviye ,1H/1L Ayrık mosfetler kullanılıyor,Gerçekte 4 faz,hibrid yapı ile 8 faza çıkarılıyor. Biostar anakrt ,gerçek 7 faz ve 55 Amper DRMos mosfet ile donatılmış.

Ancak madem bütçenizi arttırdınız ,o zaman biostardan da güçlü anakrtlar önerebiliriz.:)

Fakat 9600X içinde, 10000 tl lik bi anakrt fazla kaçar.Gereksiz masrafa girmeyin derim.

Size daha uygun bi kaç anakrt önerebilirim.

Gerçek,6 faz ,hibrid ile 12 faza çıkarılmış.. 55 amper DRMos mosfet.

Maxxsun, TR de pek bilinmez ama dünyanın büyük anakart üreticilerindendir.

Şu anakrtta 8 kat PCB kullanılıyor. 8 kAT pcb üst seviye anakrtlarda olur ekseriye.6 faz,hibrid ile 12 faza çıkarılmış. 50 amper DRMos.

Wifi adaptör masrafınızda olmaz.Kaliteli bi adaptör,dünyanın parası.
Hocam Sapphire'nin Asrock ile çalıştığını duydum o yüzden pek güvenemedim.Maxsun markasını da 2-3 kere duydum araştırma yapacağım.Maxsun'un Biosu ve ram uyumluluğu nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Atx alırsam ekran kartı kasaya çarpacağından riser kablo almam gerekecek bu ikisinin toplamı bütçemi aşıyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,246
Üyeler
199,322
Son üye
Novie

Geri