Kpss Türkcede 18 Betten 10 Nete Düstüm Ne Yapabilirim

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Kpss calisoyurm 4 aydir ve 20 nin ustune hic cikamadim paragraflardan ble yanlis geliyor daha yeni deneme yaptim 30 sorudan 10 dogru 15 yanlis geldi. Kafami yuzumu çizdim sinirden full genel kulturmu kassam diyorum 60 gene kulturun 50 sini dogru yapsam matematik 10 soru turkce 10 15 yapsam yeter ama olmuyor ulan cokmu zor su turkce ya niye boyle oluyor yelda ünalın denemesini cozuyorum

Kpss calisoyurm 4 aydir ve 20 nin ustune hic cikamadim paragraflardan ble yanlis geliyor daha yeni deneme yaptim 30 sorudan 10 dogru 15 yanlis geldi. Kafami yuzumu çizdim sinirden full genel kulturmu kassam diyorum 60 gene kulturun 50 sini dogru yapsam matematik 10 soru turkce 10 15 yapsam yeter ama olmuyor ulan cokmu zor su turkce ya niye boyle oluyor yelda ünalın denemesini cozuyorum
paragraf taktiklerine çalış yt ye yaz çıkar

Tribe girme olumsuz dusunursen surekli cok daha kotuye gidersin.

Paragraf soruları tamamen odaklanma ile çözülecek sorular konsantre olursan çoğunu doğru yaparsın. Kafa dağınık olunca kafada en ufak farklı bir düşünce olduğunda böyle kötü sonuçlar geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,246
Üyeler
199,322
Son üye
Novie

Geri