Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

Öncelikle siz yerine sen'li konuşmanı geçtim yok şöyle kullanıyorum yok böyle kullanıyorum gibi bir üslupla konuşmayı kenara bırakırsan burası tartışma konusu değil, birisi yardım istemiş. İnsanlar ona yardım etmeye çalışıyor, kimseninde verdiği öneriden bir şey kazandığı yok, kullandığın üslup konuyu farklı dallara taşıyarak konunun yardım kategorisinden çıkmasına ve arkadaşın sonuç alamamasına sebebiyet verir. 2. Olarak 27 inç 2k'dan 1080p 27 geçersen o sorun teşkil eder. 27 4k'dan 27 2k'ya geçincede bu his oluşur fakat daha çok metin kısmında oluşur oyunda falan illa görmek istemediğin sürece bir fark anlamazsın. Fakat 27 2k'dan 24 FHD geçersen rahatsız etmez. Tabikide hikayeli oyunda 27 2k, 24 FHD'den iyidir onuda burada tartışan hiçkimse yok.
Tamamdır riccky zaten tartışmıyoruz sıkıntı yok. Ben senin açıkladığın şeyi kendininde yaptığını vurguladım, Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. Burada sende aynı şeyi söylemiş olmuyormusun sence. Ben böyle oynuyorum şöyle oynuyorum diyorsun. Sadece bunu söyledim kimse kimseyle tartışmıyor canım arkadaşım hepimiz gülüp eğleniyoruz

Nasıl yani %1 fps i ne ise onunla alakalı bi durum, fps sabitle dedim çünkü boşa gidicek +200fps ekran kartında durduk yere coil whine sesi çıkıcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende bu yorumda ben şöyle kullanıyorum ben böyle kullanıyorum demişsin. sen 27 inçte rahat oynayamıyormuşsun ama ben ve bazı arkadaşlar gayet rahat oynuyormuş. bana 24 inç berbat kalitesiz geliyor senin yorumun tersine 2k dan sonra 1080e geçilmez
%1 fps? Ne kadar fps alırsan o kadar avantajlısın çünkü input lagın azalır.Senin sisteminin kullanacağı kare 200fps alırken yeni işlenirken 500fps alan bilgisayarda çoktan karen hazır olmuş oluyor.Hertzle ve “%1” fps değeriyle alakası yok dediğimin.

Tamamdır riccky zaten tartışmıyoruz sıkıntı yok. Ben senin açıkladığın şeyi kendininde yaptığını vurguladım, Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. Burada sende aynı şeyi söylemiş olmuyormusun sence. Ben böyle oynuyorum şöyle oynuyorum diyorsun. Sadece bunu söyledim kimse kimseyle tartışmıyor canım arkadaşım hepimiz gülüp eğleniyoruz
Şöyle diyim ben size binbir çeşit kullanıcı var ben referans için bile monitör kullanan bir insanım ve panellerimi referans monitörü dahi olarak gerektiğinde kalibre edeceğim şekilde kullanıyorum. Çoğu markayıda denedim. Ben kullanıcıyı bilmiyorsam yorumunu dikkate almam. Benimde yakınlarım var hangi monitörü versem kullanır umursamazlar. Max 2 oyun oynamaya giriyor çıkıyor bilgisayardan. Benim işim bilgisayar üzerinden. Neticede her araba kullanan, F1 pilotu olmuyor. Siz rahatsız olmamış olabilirsiniz, bende yakınlarıma versem 27 inç 1080p onu bile umursamazlar. Kullanıcı var, kullanıcı var. Yorumumuda uzamasın yanlış anlaşılır yazdığım diye güncellemiştimde bu arada yazımın bittiği zaman yazmışsın haberin olsun.

Şöyle diyim ben sana binbir çeşit kullanıcı var ben referans için bile monitör kullanan bir insanım ve panellerimi referans monitörü dahi olarak gerektiğinde kalibre edeceğim şekilde kullanıyorum. Çoğu markayıda denedim. Ben kullanıcıyı bilmiyorsam yorumunu dikkate almam. Benimde yakınlarım var hangi monitörü versem kullanır umursamazlar. Max 2 oyun oynamaya giriyor çıkıyor bilgisayardan. Benim işim bilgisayar üzerinden. Neticede her araba kullanan, F1 pilotu olmuyor. Sen rahatsız olmamış olabilirsin, bende yakınlarıma versem 27 inç 1080p onu bile umursamazlar. Kullanıcı var, kullanıcı var. Yorumumuda uzamasın yanlış anlaşılır yazdığım diye güncellemiştimde bu arada yazımın bittiği zaman yazmışsın haberin olsun.
Çok havalı bir insana benziyorsun keşke senin gibi olabilsem

Şöyle kullanıyorum, böyle kullanıyorum biraz garip uslupta onu geçiyorum. Sen ve bazı arkadaşlar beni ilgilendirmiyor. Burası bir tartışma konusu değil yardım konusu. 27 inç 2k'dan 1080p 27 inç geçersen sorun yaşarsın. 27 inç 2k'dan 24 inç 1080p geçersen yaşayacağın sorun ekran inç boyutuna alışmak olur. 27 inç 4k'dan 27 inç 2k geçmiş gibi bir hissiyat oluşmaz kısaca.

Kesinlikle çözünürlük kısılacaksa dual mode alın çözünürlük kısmayın çok bozuluyor.
Bozuluyor zaten çoğu kişi bozulmaz demişte öyle bir şey de yok bende 7800x3d kullanıyorum bende de 27 inç 2k monitör var 9070xt kartım var bende zamanında 1080p monitör ile kullandım 2kyıda 1080 yapıp denedim iki türlü de kötü oluyor birinde darboğaz oluyor diğerinde de görüntü bozuluyor zaten o zaman 5090 kart alayım 1080pde kullanayım mesela bunlara göre o da normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok havalı bir insana benziyorsun keşke senin gibi olabilsem

Ekler

• IMG_20260718_175529_534.webp
    IMG_20260718_175529_534.webp
    96.6 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Geri