sadqq
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Tamamdır riccky zaten tartışmıyoruz sıkıntı yok. Ben senin açıkladığın şeyi kendininde yaptığını vurguladım, Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. Burada sende aynı şeyi söylemiş olmuyormusun sence. Ben böyle oynuyorum şöyle oynuyorum diyorsun. Sadece bunu söyledim kimse kimseyle tartışmıyor canım arkadaşım hepimiz gülüp eğleniyoruzÖncelikle siz yerine sen'li konuşmanı geçtim yok şöyle kullanıyorum yok böyle kullanıyorum gibi bir üslupla konuşmayı kenara bırakırsan burası tartışma konusu değil, birisi yardım istemiş. İnsanlar ona yardım etmeye çalışıyor, kimseninde verdiği öneriden bir şey kazandığı yok, kullandığın üslup konuyu farklı dallara taşıyarak konunun yardım kategorisinden çıkmasına ve arkadaşın sonuç alamamasına sebebiyet verir. 2. Olarak 27 inç 2k'dan 1080p 27 geçersen o sorun teşkil eder. 27 4k'dan 27 2k'ya geçincede bu his oluşur fakat daha çok metin kısmında oluşur oyunda falan illa görmek istemediğin sürece bir fark anlamazsın. Fakat 27 2k'dan 24 FHD geçersen rahatsız etmez. Tabikide hikayeli oyunda 27 2k, 24 FHD'den iyidir onuda burada tartışan hiçkimse yok.