❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle
Ben olabildiğince Türk menşeli ürün alırım da yalan yanlış laflar söylemeye gerek yok. Boykot kralı denilen Coca-Cola Türkiye de gayet de iyi kar ediyor bu tabloya bakıp boykot sayesinde deli zarar ediyor demek mantıklı değil
Demekki daha çok boykot etmek lazım. Adamlar zaten Türkiye pazarını kaybetmemek için herşeyi deniyor. Yok Ahmet'in emegiyle yapıldı felan yazıyorlar üstüne bi ton indirim yapiyolar yaninda hediye veriyorlar herseyi deniyorlar.

Telefon da alma internette kullanma google, apple, android hepsinde parmakları var hadi telefonu çöpe atmakla başla ki şahlanalım
yaw zorunlu ihtiyaçlar ayrı zorunlu olmayan şeyler ayrı gidip kola ile interneti bir tutuyorsan daha fazla bişey soylemeye gerek yok telefonun yerlisi olsa gider alırız zaten

Bu İsrail apaçık Türkiye'yi de tehdit ediyor adamlar düşman bize yarın öbür gün bize de saldırırlarsa burda İsraile tam destek yazanlar alalım yazanlar haliniz ne olcak acaba? Pişman olcak mısınız? Evinize şehrinize İsrail bi saldırı yaparsa ne dusuneceksiniz acaba?

Adminler şu boykutçuları forumdan banlasanız ne güzel olur en azından konu kirlenmez?

Klasik siyasal islamcı kafası abdlamdns kafayı yemişsin git tedavi ol
Sen de kafayı yemissin git bi tedavi ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adminler şu boykutçuları forumdan banlasanız ne güzel olur en azından konu kirlenmez?
Neyse ki adminler senin gibi değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke senin gibileri banlasalar temizlenir forum.

yaw zorunlu ihtiyaçlar ayrı zorunlu olmayan şeyler ayrı gidip kola ile interneti bir tutuyorsan daha fazla bişey soylemeye gerek yok telefonun yerlisi olsa gider alırız zaten
Sonuç olarak bir tane füze de sen alıyorsun ürün karşılaştıracan amaca bak

Demekki daha çok boykot etmek lazım. Adamlar zaten Türkiye pazarını kaybetmemek için herşeyi deniyor. Yok Ahmet'in emegiyle yapıldı felan yazıyorlar üstüne bi ton indirim yapiyolar yaninda hediye veriyorlar herseyi deniyorlar.
Çok fazla objektif olmayan boykotcu kanal izliyorsun hocam. Coca-Cola bu dediklerini daha önceden de yapıyordu zaten şuan da yapınca boykot için yapıyor demeye gerek yok. O açıdan bakarsak Coca-Cola eskiden daha fazla hediye verirdi :)

Alıntıyı görüntüle
Ben olabildiğince Türk menşeli ürün alırım da yalan yanlış laflar söylemeye gerek yok. Boykot kralı denilen Coca-Cola Türkiye de gayet de iyi kar ediyor bu tabloya bakıp boykot sayesinde deli zarar ediyor demek mantıklı değil
hadi ekonomiden anlamıyonuz şu adamın attığı bilanço raporundan bile almadığınız kolanın şirkete zarar vermediğini anlarsınız isteyen içsin isteyen içmesin bu kadar basit konuyu da kirletmeyin adam içmek isteyenler için kampanya görüp paylaşmış kendi ideolojilerinizi başkalarına dayatmayın ben de müslümanım kola turka içiyorum mesela içeceğim zaman çünkü tadı daha güzel bence ama çok fazla coca cola içen arkadaşım var hiç de demedim niye bunu içiyon boykot diye geçin bu işleri yani herkes kendine baksın

hadi ekonomiden anlamıyonuz şu adamın attığı bilanço raporundan bile almadığınız kolanın şirkete zarar vermediğini anlarsınız isteyen içsin isteyen içmesin bu kadar basit konuyu da kirletmeyin adam içmek isteyenler için kampanya görüp paylaşmış kendi ideolojilerinizi başkalarına dayatmayın ben de müslümanım kola turka içiyorum mesela içeceğim zaman çünkü tadı daha güzel bence ama çok fazla coca cola içen arkadaşım var hiç de demedim niye bunu içiyon boykot diye geçin bu işleri yani herkes kendine baksın
Herkesin kendi hayatı burada içen adamı bir kere uyarirsin ama tehditvari takılmaya gerek yok, dinde de böyle bir şey yok zaten. Şu konularda böyle takılan insanlar sadece insanları dinden uzaklastiriyor.

Mesela sen israil malı paylaşmasan hiç böyle bi mevzu olmayacaktı.
Ne alaka be kardeşim. İndirimli ürün bu boykot olsa ülkemizde olmaz. Almak istemiyorsan alma yorum yapma sen mi parasını verecen sanki sen mi içep zehirleneceksin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri