Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

rker

80+
Reaksiyon skoru
33
bilgisayardan televizyona dövüş oyunu yansıtıp oynamak için f/p denebilecek tercihen 1000-1500₺ geçmeyen oyun kolu arıyorum. iki tane alacağım kablosuz öncelikli ama çok fark etmez. bir de sorum var usb çoğaltıcıya taksam sorun çıkarır mı gecikme input okumama falan

bilgisayardan televizyona dövüş oyunu yansıtıp oynamak için f/p denebilecek tercihen 1000-1500₺ geçmeyen oyun kolu arıyorum. iki tane alacağım kablosuz öncelikli ama çok fark etmez. bir de sorum var usb çoğaltıcıya taksam sorun çıkarır mı gecikme input okumama falan
Wraithe bakabilirsin, bütçene uygun oldukça iyi fiyat performans gamepad seçenekleri mevcut.

logitech f710 öneren olursa engel bas geç dünyanın en balon bir o kadar da kötü kolu olabilir
850lik olanı alma onunla oynayamazsın

logitech f710 öneren olursa engel bas geç dünyanın en balon bir o kadar da kötü kolu olabilir
850lik olanı alma onunla oynayamazsın
ayda yılda bir arkadaşlarla buluşunca kullanacağım o yüzden çok para vermek istemiyorum sizce kablolu olarak ne olabilir

ayda yılda bir arkadaşlarla buluşunca kullanacağım o yüzden çok para vermek istemiyorum sizce kablolu olarak ne olabilir
Valla ucuza f310 almıstım bende senin gibi ucuza 2 tane arıyordum iş görüyor fifa da hikaeyli oyunlarda ets 2 de falan ama gidipte fps oyunu oynanmaz.

f310 var bende de ucuz diye almıştım sağlam yalan yokta rahat değil el acıtıyor

Valla ucuza f310 almıstım bende senin gibi ucuza 2 tane arıyordum iş görüyor fifa da hikaeyli oyunlarda ets 2 de falan ama gidipte fps oyunu oynanmaz.
mortal kombat için falan dpad nasıl güzel mi

o daha da iyi hocam hayirli olsun 1500 2000 tl arasinda boyle gamepadler varken f710 almak tesla varken ayni fiyata toros almak gibi bisey

• Hahaha
Reaksiyonlar: rker
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri