Nike Air Force 1 Nereden Alınır?

xjuandah

80+
Reaksiyon skoru
0
Öğrenciyim, bütçem eğer orijinal alırsam sınıra gelecek; yani biriktirdiğim bir miktar para var. Orijinal Air Force alırsam bana 1-2K kalacak. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü eğer orijinal almazsam kalan bütçeyle de üst baş alabilirim. Aklımdaki yerler orijinal olmazsa Baydıncoo ve Sneakerlifetr. Daha önce hiç alışveriş yapmadım oralardan, sizin tavsiyeniz nedir, ne yapmalıyım sizce?

Indirim ile farkli markalar alinabilir. Sirf orjinal olsun diye kendini zora katma bence

Gerçekten piyasaya nazaran kaliteli replika ayakkabı giymeyi deneyimlemiş biri olarak lütfen replika ayakkabı alma derim. Air Force 1, Dunk'tan sonra en rahatsız 2. sneaker ayakkabı olabilir (bence) ve ona rağmen replikalarını giydikten sonra orijinal AF1 giydiğimde "Oha bu bu kadar rahat mıymış?" dedim. Git 3.000-4.000 liraya Puma, Skechers, Adidas falan al veya Nike'ın AF1'e benzeyen ama düşük bütçeli olan adını unuttuğum modelini al.

Edit: Court modeli.

Ek olarak Hepsi Burada ve benzeri sitelerden resmi satıcı olmadığı sürece rastgele mağazalardan alma, birçoğu replika satıyor. Hatta önerim direkt fiziksel mağazadan alman olur.

Son düzenleme:
Replika alacaksan yswear güzel malzeme satıyor 1 sene boyunca sorunsuz giydim.Ayakkabı konusunda çok bilgim yok ama yukardaki arkadaşlara zıt düşünüyorum.Orjinal blazer aldım 2 tane biri patladı biride bağcık deliği kopmuştu.Ysweardan aldıklarım sorun çıkarmadı hiç.Dediğim gibi kısıtlı tecrübem dahilinde konuşuyorum.Ayrıca şuan slazenger giyiyorum onlarda hiç sıkıntı çıkarmadı memnunum.

Öğrenciyim, bütçem eğer orijinal alırsam sınıra gelecek; yani biriktirdiğim bir miktar para var. Orijinal Air Force alırsam bana 1-2K kalacak. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü eğer orijinal almazsam kalan bütçeyle de üst baş alabilirim. Aklımdaki yerler orijinal olmazsa Baydıncoo ve Sneakerlifetr. Daha önce hiç alışveriş yapmadım oralardan, sizin tavsiyeniz nedir, ne yapmalıyım sizce?
Af1 e 2binden fazla verilmez artık. Çok almak istiyosan çakmasını al

Replika alacaksan yswear güzel malzeme satıyor 1 sene boyunca sorunsuz giydim.Ayakkabı konusunda çok bilgim yok ama yukardaki arkadaşlara zıt düşünüyorum.Orjinal blazer aldım 2 tane biri patladı biride bağcık deliği kopmuştu.Ysweardan aldıklarım sorun çıkarmadı hiç.Dediğim gibi kısıtlı tecrübem dahilinde konuşuyorum.Ayrıca şuan slazenger giyiyorum onlarda hiç sıkıntı çıkarmadı memnunum.
Türkiyedeki mallarda burda üretildiği için olabilir yurtdışı fabrikasından çıkan ürünle çok fark var bizzat şahit oldum yd falan değil denizlide fabrika var çoğu ürünün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri