Yardım Sizce Bu Ölü Pikselmi

Reaksiyon skoru
2
Dostlar selam aoc Q27G4ZR monitör aldım ölü piksel testinde monitörün en sağ üst köşesinde böyle bir nokta var ölü pikselmi emin olamadım siyah dışı her renkte belli oluyor testte bir şey yapışmış olabilir diye güzelce sildim fakat gene aynı nokta mevcut
IMG_20260718_224455_edit_105530958002346.webp

Ben mi körüm ben çizdiğin çizgi ve yeşil arka plan dılında bir sey görmüyorum hıcam keşke noktayı daire içine falan alsaydınız

Ben mi körüm ben çizdiğin çizgi ve yeşil arka plan dılında bir sey görmüyorum hıcam keşke noktayı daire içine falan alsaydınız
sayfayı sürekli yukarı aşağı yapıp hareket ettir anca öyle belli oluyor :D sabit bakarsan hayatta görünmüyor

sayfayı sürekli yukarı aşağı yapıp hareket ettir anca öyle belli oluyor :D sabit bakarsan hayatta görünmüyor
bunu nası keşfettin ya hahaahah hharbi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çizgiyle monitördeki kirin alaka

Ölü piksel değilde iç tarafta leke var gibi.
Değiştirebiliyorsan bence değiştir

Yok hocam bir şey yok sadece ilk baktığım andan beri dikkatimi çeken tek şey 4-5 tane ğixelin olduğu bir kısımda hafif bir karanlık var yani öyle pixel noktası falan göremedim

Dostlar selam aoc Q27G4ZR monitör aldım ölü piksel testinde monitörün en sağ üst köşesinde böyle bir nokta var ölü pikselmi emin olamadım siyah dışı her renkte belli oluyor testte bir şey yapışmış olabilir diye güzelce sildim fakat gene aynı nokta mevcut
Alıntıyı görüntüle
tam ortasından bende göruyorum ama ondan bişey olmaz ben diyim patlamaz bile

Alıntıyı görüntüle

Göremeyenler CTRL + Mouse Scroll

Yok hocam bir şey yok sadece ilk baktığım andan beri dikkatimi çeken tek şey 4-5 tane ğixelin olduğu bir kısımda hafif bir karanlık var yani öyle pixel noktası falan göremedim
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi hafif soluk duruyor orda panel içinde kir varmış gibi şey olurmu diye düşündüm ilerleyen zamanda piksel iyice solarmı o kısımda o tarz bir şey mümkünmü yani

Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,365
Üyeler
199,345
Son üye
ardovsky

Geri