Evet indirim bitmiş, @man a man konuyu indirim bitti olarak düzenler misiniz?Tam alırken stok yok dedi başka satıcıya yönlendirdi o daha ucuzdu ama ondanda miktar mevcut değil falan dedi
Veriyor diye biliyorum.Aile üyeliğine deki kişilere de 5 TB depolama alanı veriyor mu?
Bitti alamadık
stok tükendi şans bu kadar olur
Evet indirim bitmiş, @man a man konuyu indirim bitti olarak düzenler misiniz?
güvenilir mi bu hanıma alıcam daBuy Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link
Shop the Best Deals for Google AI Pro - Gemini 18 Months (Global) - Activation Link at Driffle - Instant Delivery of Authentic Products at Unbeatable Prices!driffle.com
burada birazdaha pahalı fakat stok var
kod veriyor tıkla agam mailine yönlendiriyor oradan da kabul et easynasıl aktive ediliyor bulamdım yardım ederseniz sevinirim
Vay arkadaş neye elimizi atsak kuruyor, botlar mı takip ediyor forumu anlamadım gitti sanki bişey paylaşılınca otomatik tüketiliyor 100 liraya alcaktık 100 liranın değeri eski 5 lira gibi zaten patlarsada patlasaydıBu forum lanetli. neyin konusu açılsa tükeniyor
24 saatir var bu mevzu forumlarda. Buraya attık 1 saat olmadan bitti yavVay arkadaş neye elimizi atsak kuruyor, botlar mı takip ediyor forumu anlamadım gitti sanki bişey paylaşılınca otomatik tüketiliyor 100 liraya alcaktık 100 liranın değeri eski 5 lira gibi zaten patlarsada patlasaydı
Sitede bi sıkıntı yok alıp kullananlar var.güvenilir mi bu hanıma alıcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kod veriyor tıkla agam mailine yönlendiriyor oradan da kabul et easy