yampej yampej
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 604
Yanlışlıkla ana maile işlettim ya neyse hadi bakalımBi tane telefon operatörünün kampanyasının açığını bulmuş satıyorlar. Yan hesaba tanımla bence
Yanlışlıkla ana maile işlettim ya neyse hadi bakalımBi tane telefon operatörünün kampanyasının açığını bulmuş satıyorlar. Yan hesaba tanımla bence
bende alıcaktım platiden stok bitti unluckyakşama kadar kalır mı bunlar ya eve gelince alacağım![]()
hangi linkten alıyım hocam emin olamadım konu sahibi olark direk pm den link yollayabilir misin telde zor oluyordaForuma atılan şeyin kökü kuruyor şimdi al akşam aktive edersin![]()
Şu an kinguinde stok yok. Uğraşırım dersen platiden al, uğraşmak istemiyorsan driffle dan alhangi linkten alıyım hocam emin olamadım konu sahibi olark direk pm den link yollayabilir misin telde zor oluyorda
bende yetişemedim kinguin'de plati de bitmişbende alıcaktım platiden stok bitti unlucky
Ödeme yöntemi GPay aracılığıyla yapıldığından aslında sanal karta pek gerek yok.Ben de platiden yanlışlıkla ana hesaba tanımladım... 98 liraya geldi ve 18 ay yazıyor ama bakalım ne zamana kadar devam edecek.
Çok uğraştırmıyor ama mutlaka sanal kartla alın, bana 2dkda falan link geldi