POMPACI OSMAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 198
bizimkin hâla aynı 
Benim daha onaylanmadı bileiPhonelar kargoya verilmiş bile
saat kacta siparisi olusturmussun hocamhttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g5-0-03ms-180hz-2k-oled-gaming-monitor.html
iyidir kötüdür bilmem ama 14 e oled hiç düşmedi benimkide onaylanmış
Ram'de müşteri hizmetlerini aramayanların ikisininde iptal olduğu olmuştu.Vatan sipariş sayısına değil ürün sayısına bakıyorda ikisinide iptal ettilerse herkesinki iptal olur genelde birini gönderiyordu vatan
İlk siparişi şirkete fatura kestim diye iptal ettim ya. İnş diğeride geç olduğu için iptal olmaziPhonelar kargoya verilmiş bile
Gece indiriminden farklıydı. Onun üzerinde ekstra %20 vardı, zor bence.Şimdi bu vatan bugun tekrar olabilir çünkü dünden önceli günde vardı xfx rx9070 xy alacaktum alamadım inş gene olur
Ne aldınız hocam kaç tanevatan müşteri hizmetlerini aradım ticari işlem olarak gözüktüğü için iptal gözüküyor dedi elemana diyorum ticari olarak almadım düzgün bi sebep de söylemiyor
2 tane aldıysan olmuş olabilir tekli almak lazım ramlerde de iptal etmişlerdivatan müşteri hizmetlerini aradım ticari işlem olarak gözüktüğü için iptal gözüküyor dedi elemana diyorum ticari olarak almadım düzgün bi sebep de söylemiyor
İptal işlemi başlatıldı olarak gözüküyorsa 1 tanesi gelebilir ramlerde böyle çok kişiye oldu ama iptal edildi diyorsa geri dönmez ordan2 tane aldıysan olmuş olabilir tekli almak lazım ramlerde de iptal etmişlerdi
sipariş durumu yeniden onay bekliyora döndü bende anlamadımİptal işlemi başlatıldı olarak gözüküyorsa 1 tanesi gelebilir ramlerde böyle çok kişiye oldu ama iptal edildi diyorsa geri dönmez ordan
23.30 olması lazımsaat kacta siparisi olusturmussun hocam
Bir tanesi gelir muhtemelen hocam ram indirimlerinde banada aynısı oldu.Pahalı olanı iptal ettiler tekrar onaya geldi diğerisipariş durumu yeniden onay bekliyora döndü bende anlamadım