Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,522
Pazarama'da 24 Temmuz'a kadar geçerli kampanya ile 500 TL ve üzeri siparişlerinizde SELAM200 kodunu kullanarak anında 200 TL indirim kazanabilirsiniz! Telefon onayı gerekmeden sadece yeni bir e-posta (Gmail, Outlook vb.) ile üyelik açıp sepetinize kodu uygulamanız yeterli. Bu taktiği yeni hesaplar açarak tekrar kullanmak isteyenler için belirteyim: Ben bizzat risk alıp denedim ve kendi siparişimi 489 TL'ye sorunsuz bir şekilde geçtim. Ancak aynı kredi kartı veya teslimat adresini defalarca kullandığınızda sistemin durumu fark edip siparişi iptal etme ve hesabınızı tamamen banlama ihtimali her zaman var. Tüm risk size ait olmakla birlikte şansını denemek isteyenlere şimdiden keyifli alışverişler dilerim.
Ekstra Fırsat: Vodafone Pay %50 İndirim! Ayrıca Vodafone Pay kullanıcıları için Pazarama'da %50 indirim kampanyası da bulunuyor. Şartları sağlayanlar veya detayları incelemek isteyenler bu linke göz atabilir: https://www.pazarama.com/kampanya/vodafone-pay-pazaramada-50-indirim
www.pazarama.com
Benim uyguna bulduğum birkaç ürün:
www.pazarama.com
www.pazarama.com
www.pazarama.com
www.pazarama.com
www.pazarama.com
Sizde uygun fiyata bulduğunuz ürünleri bu konuya atabilirsiniz.
Ekstra Fırsat: Vodafone Pay %50 İndirim! Ayrıca Vodafone Pay kullanıcıları için Pazarama'da %50 indirim kampanyası da bulunuyor. Şartları sağlayanlar veya detayları incelemek isteyenler bu linke göz atabilir: https://www.pazarama.com/kampanya/vodafone-pay-pazaramada-50-indirim
SELAM200 Kupon Kodu ile İlk Alışverişinde 500 TL ve üzeri alışverişe 200 TL İndirim Seni Bekliyor!
Pazarama.com - Online Alışveriş Sitesi
ARGBCTR-01W ARGB Denetleyici Controller Uzaktan Kumandalı Beyaz Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Snt ARGBCTR-01W ARGB Denetleyici Controller Uzaktan Kumandalı Beyaz ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Snt ARGBCTR-01W ARGB Denetleyici Controller Uzaktan Kumandalı Beyaz fırsatlarını kaçırma.
Komili Ayçiçek Yağı 5 lt Pet Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Komili Ayçiçek Yağı 5 lt Pet ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Komili Ayçiçek Yağı 5 lt Pet fırsatlarını kaçırma.
TW120 6 Bakır Borulu ARGB Kule Tipi İşlemci Soğutucu Cpu Fanı Sadece İntel İşlemciler İçin Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Megalodon TW120 6 Bakır Borulu ARGB Kule Tipi İşlemci Soğutucu Cpu Fanı Sadece İntel İşlemciler İçin ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Megalodon TW120 6 Bakır Borulu ARGB Kule Tipi İşlemci Soğutucu Cpu Fanı Sadece İntel İşlemciler İçin fırsatlarını kaçırma.
KOENIC KFH 20324 TR Fanlı Isıtıcı Krem Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Koenic KFH 20324 TR Fanlı Isıtıcı Krem ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Koenic KFH 20324 TR Fanlı Isıtıcı Krem fırsatlarını kaçırma.
GameRaider Cherry Double Shot PBT (Full Set) Mavi Türkçe Keycap Set Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
GameRaider Cherry Double Shot PBT (Full Set) Mavi Türkçe Keycap Set ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla GameRaider Cherry Double Shot PBT (Full Set) Mavi Türkçe Keycap Set fırsatlarını kaçırma.