🔥İndirim [ Yeni ] Vodafone Faturana Yansıt 250 TL 🔥 🔥 🔥

Reaksiyon skoru
67
Bu haftaya özel yenilenmiş, ilk harcama olmasina gerek yok ben kullandım iade edildi.
272327.webp

Ekler

• 272328.webp
    272328.webp
    187.3 KB · Hit: 276
hocam nasil yapiyoruz kampanyaya katildim simdi vodafone pay de sanal kartda vaz cuzdan da var odeme adiminda bunlardan birini girip sonra faturaya nasil yansitacaz direkt parayi cekmez mi?

hocam nasil yapiyoruz kampanyaya katildim simdi vodafone pay de sanal kartda vaz cuzdan da var odeme adiminda bunlardan birini girip sonra faturaya nasil yansitacaz direkt parayi cekmez mi?
Faturana yansıt seçiyorsın ödeme adımında.Numaranı giriyorsun parayı çekiyor ama geri indirim olarak yatırıyor bende 1 dk içinde geri yatırdı

Listedeki geçerli işletmelerin ödeme kismına gelince orada "vodafone faturana yansıt" seçeneği bulunuyor, ona tıklayıp ödemeyi yapıyorsunuz, ödeme tamamlandıktan sonra mesaj geliyor x tutarinda ödeme yapildi diye sonra tekrsr mesaj geliyor indirim dolayisiyla 250 tl indirim uygulandi diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Faturana yansıt seçiyorsın ödeme adımında.Numaranı giriyorsun parayı çekiyor ama geri indirim olarak yatırıyor bende 1 dk içinde geri yatırdı
Parayı tekrar banka hesabına atabiliyor musun %50'si iade edildikten sonra

"Kampanyadan daha önce Vodafone faturasına yansıtarak harcama yapmamış olan kullanıcılar faydalanabilir" yazıyor.
Yanlış kampanyaya mı bakıyorum acaba? Yoksa her ay sıfırlanıyor mu bu kampanya?

En baştaki mesajda yazıyormuş zaten cevap :kekw:

ilk harcama yapacaklar için şimdi indirim kazandın mesajı gelebilir ama faturada gerçekten indirim olacak mı ? ben daha önce harcama yapmıştım fatura gelmeden belli olmaz

Vodafone paya kayıt olurken 200 TL hediye verdi ama harcayamıyorum hattım Turkcell ama kayıt olurken Vodafonelu olma şartı yoktu anlamadım

Ben taahhütü yeni yeniledim iki ay bedava premium vermiş. pay cüzdanına aylık 150 veriyormuş bi de başka haklar. Vodafone faturasını payle ödeyince yüzde on cashback varmış. bi de o gelen 150 lirayla odesem biraz düşüyor faturam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri