copperhand
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Faturana yansıt seçiyorsın ödeme adımında.Numaranı giriyorsun parayı çekiyor ama geri indirim olarak yatırıyor bende 1 dk içinde geri yatırdıhocam nasil yapiyoruz kampanyaya katildim simdi vodafone pay de sanal kartda vaz cuzdan da var odeme adiminda bunlardan birini girip sonra faturaya nasil yansitacaz direkt parayi cekmez mi?
Listedeki geçerli işletmelerin ödeme kismına gelince orada "vodafone faturana yansıt" seçeneği bulunuyor, ona tıklayıp ödemeyi yapıyorsunuz, ödeme tamamlandıktan sonra mesaj geliyor x tutarinda ödeme yapildi diye sonra tekrsr mesaj geliyor indirim dolayisiyla 250 tl indirim uygulandi diye.hocam nasil yapiyoruz kampanyaya katildim simdi vodafone pay de sanal kartda vaz cuzdan da var odeme adiminda bunlardan birini girip sonra faturaya nasil yansitacaz direkt parayi cekmez mi?
Parayı tekrar banka hesabına atabiliyor musun %50'si iade edildikten sonraFaturana yansıt seçiyorsın ödeme adımında.Numaranı giriyorsun parayı çekiyor ama geri indirim olarak yatırıyor bende 1 dk içinde geri yatırdı
Bu %50 değil hocam.250 üstünde ne yaparsan yap 250 geri yatırıyor.Fatura ücretinden düşürüyor.Nakit değil yaniParayı tekrar banka hesabına atabiliyor musun %50'si iade edildikten sonra
istanbulkarta falan yükleyebilirsiniz hocam.Vodafone paya kayıt olurken 200 TL hediye verdi ama harcayamıyorum hattım Turkcell ama kayıt olurken Vodafonelu olma şartı yoktu anlamadım
bende yaptım ama 200 tl verdi 250 değilBu haftaya özel yenilenmiş, ilk harcama olmasina gerek yok ben kullandım iade edildi.
Alıntıyı görüntüle