Tripy Cezamı Ödemezsem Ne Olur

E0q1NoX

80+
Reaksiyon skoru
99
Tripy i bilen vardır şu kiralanan turuncu bisikeltler dün bakiyem eksi 1052 tl ye düşmüş şimdi bunu ödeyecek halim yok çünkü haksız yere yedim gibi kapatmayı unutmuşum kendi yazmış ben bunu ödemezsem ne gibi bir yaptırım olabilir bilen var mı

yaz müşteri hizmetlerine kapatmayı unutmuşum diye, nası 1052 olabilir bakiyen bitince oto kapanmıyo mu

yaz müşteri hizmetlerine kapatmayı unutmuşum diye, nası 1052 olabilir bakiyen bitince oto kapanmıyo mu
hayır eksiye düşüyor aradım konuştum kaç defa en kısa zamanda ödeyin diyor diyorum ne zamana kadar ödemem gerekiyor diye en yakın zamanda diyor karı hiç ödeyesim falan gelmedi

Unutmuş olabilirsin bunun cezası olarak o bin tl yi ödeyip ders çıkarmak gerek aksi halde icra banka derken baya yorulursun öde gitsin

hayır eksiye düşüyor aradım konuştum kaç defa en kısa zamanda ödeyin diyor diyorum ne zamana kadar ödemem gerekiyor diye en yakın zamanda diyor karı hiç ödeyesim falan gelmedi
Müşteri temsilcisi de tam donanımlı maşallah :D Geçmiş olsun ödemeniz şart.

İcralık olursun yüksek ihtimalle, kayıt olurken o tiklediğin hükümlülüklerde o yazıyor. Ne kadar ödemezsen o kadar çok girer unutma.

Bu durumda büyük ihtimalle borç iki kalemden oluşuyor:

• Bisikleti kiralamayı sonlandırmadığın için işlemeye devam eden kullanım ücreti.
  • Yanlış yere park etme veya hizmet kurallarını ihlal etme nedeniyle uygulanan ceza ücreti.
Sözleşmeye göre bu tür ücretler kullanıcıya yansıtılabiliyor.

Bu borcu ödemezsen ne olabilir?

• Hesabın kullanılmaya devam ettirilmeyebilir veya askıya alınabilir.
  • Kayıtlı banka/kredi kartından tahsil edilmeye çalışılabilir.
  • Borç sistemde ödenmemiş olarak kalabilir.
  • Uzun süre ödenmezse şirket, alacağını tahsil etmek için hukuki yollara başvurmayı tercih edebilir. Bunun olup olmayacağı borcun tutarı, şirket politikası ve diğer koşullara bağlıdır; bunu kesin olarak söylemek mümkün değildir.
1.052 TL için dava açarlar mı?
Bunu kesin olarak söylemek mümkün değil. Şirketin hukuki hakkı vardır, ancak her borç için dava veya icra takibi başlatılacağı anlamına gelmez. Yine de borcu görmezden gelmek doğru bir yaklaşım değildir.

Eğer ücretin hatalı olduğunu düşünüyorsan (örneğin bisikleti bırakmana rağmen sistem kiralamayı kapatmadıysa), uygulama üzerinden veya Tripy müşteri hizmetlerine itiraz edebilirsin. Kullanım kayıtlarını inceleyip ücreti düzeltebilirler.

Bir şey merak ettim: Bisikleti sonunda sen mi kilitleyip kiralamayı bitirdin, yoksa sistem hâlâ açık görünüyordu ve Tripy ekibi mi sonlandırdı? Bu ayrıntı, ücretin doğru hesaplanıp hesaplanmadığını anlamak açısından önemli.
chatgpt böyle diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,773
Üyeler
199,432
Son üye
4Y4N

Geri