❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası 80'li 3'ü 1 Arada Kahve 276 TL (Adet: 3,45 TL)

Eklenmiyor sepete

Arkadaşlar bunları içmeyin lütfen. Türk kahvesi için, filtre yapın vs. Çünkü bunlarda kahve yok. Suda eriyen kahve yok zaten. Bir şey suda eriyorsa kimyasal bileşendir. Ben de yıllarca çok tükettim bilmeden.

:( ikisi bir arada olanda damla sakizli olan ekleniyor. Isterseniz onu bir deneyin. Ben sepete attim hemen haber vereyim derken bitmis.
Damla sakızlı içeceğime düz su içerim :(.
O kadar sevmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bunları içmeyin lütfen. Türk kahvesi için, filtre yapın vs. Çünkü bunlarda kahve yok. Suda eriyen kahve yok zaten. Bir şey suda eriyorsa kimyasal bileşendir. Ben de yıllarca çok tükettim bilmeden.
Evde şu Philipsin 25 binlik makinesi var ve en son Aralık'ta çalıştırdım.
Sebebi ise tezgahte yer yok mecburen her seferinde kaldırıp yerine koymam gerekiyor.
Ve geceleri kahve içtiğim için çok sesli bir makine bütün evi uyandırıyor.
2si1 arada ise suyu kaynat dök içine iç.

Fındıklı hazır kahveler çok kötü yaa düşüncesi bile karnımı ishal gibi harekete geçirdi biraz. Damla sakızlı olan on tanesi 34.5 yapıyo nescafe onlusu 80 lira falandı

Damla sakızlı içeceğime düz su içerim :(.
O kadar sevmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde şu Philipsin 25 binlik makinesi var ve en son Aralık'ta çalıştırdım.
Sebebi ise tezgahte yer yok mecburen her seferinde kaldırıp yerine koymam gerekiyor.
Ve geceleri kahve içtiğim için çok sesli bir makine bütün evi uyandırıyor.
2si1 arada ise suyu kaynat dök içine iç.
extra makinenin bakımları ile uğraşması yoruyor dimi ondanda saldın gibi :kekw: :kizginpeepo:

Kahvenin suya geçirdiği şeyi toz halind satıyolar posasız mis gibi işte

extra makinenin bakımları ile uğraşması yoruyor dimi ondanda saldın gibi :kekw: :kizginpeepo:
Kasım'da aldım Aralık'ta koydum kenara. Açmadığım için hiç bakım yapmadım ki jsjsjsjsjskss.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,075
Üyeler
200,834
Son üye
dangr

Geri