ZOKO TANK SİYAH 7 FANLI
Sizce alınır mı? Bütçe 4-5 bin civarı daha mantıklı seçenekler var mı?
Psu var sadece kasa alacağım.
Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi.ZOKO TANK SİYAH 7 FANLI
www.zoko.com.tr
zoko ve game in game kasaları anlayamıyorum. diğer markalarda birebir aynı kasaları getiriyor ve akakçede listeleniyorlar. rekabetin gırla olduğu ürün kopyasında yani birebir aynı kasa tipinede daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. rakip aynı kasayı getiriyor arada 800-900tl daha ucuz olabilirken, bazı modellerdede piyasanın en dip ucuz fiyatını çekiyorlar. enteresan bir durum.Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi.
Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
Sisteminizi Bir Sanat Eserine Dönüştürün: "Dream" Akvaryum Serisi Game In Game Dream, sıradan bilgisayar kasalarının ötesine geçerek donanımınızı panoramik bir vitrine dönüştürür. Reverse Fan (Ters Kanat) teknolojisi ve BTF (Arkadan Bağlantılı) anakart desteği ile kablo karmaşasını yok eder...www.zoko.com.tr
Onun malzeme kalitesi de tank modeli gibi iyi mi acaba?Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi.
Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
Sisteminizi Bir Sanat Eserine Dönüştürün: "Dream" Akvaryum Serisi Game In Game Dream, sıradan bilgisayar kasalarının ötesine geçerek donanımınızı panoramik bir vitrine dönüştürür. Reverse Fan (Ters Kanat) teknolojisi ve BTF (Arkadan Bağlantılı) anakart desteği ile kablo karmaşasını yok eder...www.zoko.com.tr
dream modelinin sac kalınlığı 0.7 mm yazıyor, tank modelinin ki 1.20 mm kalınlığında. Tank modeli takribi %40 civarı daha kalın diyebiliriz.Onun malzeme kalitesi de tank modeli gibi iyi mi acaba?
valla bende fiyatı neye göre belirlediklerini çözemiyorum artık hocam, zoko eski cazibesini kaybetti bana göre ama hala alınabilir bir marka. Amiral dk431 modeli'nin fp olduğu zamanlar fenaydı, piyasayı süpürüp geçtiler.zoko ve game in game kasaları anlayamıyorum. diğer markalarda birebir aynı kasaları getiriyor ve akakçede listeleniyorlar. rekabetin gırla olduğu ürün kopyasında yani birebir aynı kasa tipinede daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. rakip aynı kasayı getiriyor arada 800-900tl daha ucuz olabilirken, bazı modellerdede piyasanın en dip ucuz fiyatını çekiyorlar. enteresan bir durum.
Kasayı eleştirirdimde, tanıtım videosunu çeken kişi samimi geldi. Kurumsal dillerden o kadar sıkılmışımki, bir kasada benim alasım geldiZOKO TANK SİYAH 7 FANLI