Yardım Zoko Tank Akvaryum Kasa Alınır mı?

ZOKO TANK SİYAH 7 FANLI

Sizce alınır mı? Bütçe 4-5 bin civarı daha mantıklı seçenekler var mı?

Psu var sadece kasa alacağım.
Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi.

Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi.

zoko ve game in game kasaları anlayamıyorum. diğer markalarda birebir aynı kasaları getiriyor ve akakçede listeleniyorlar. rekabetin gırla olduğu ürün kopyasında yani birebir aynı kasa tipinede daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. rakip aynı kasayı getiriyor arada 800-900tl daha ucuz olabilirken, bazı modellerdede piyasanın en dip ucuz fiyatını çekiyorlar. enteresan bir durum.

Son düzenleme:
Alınabilir. Kalitesi fena değil.

Onun malzeme kalitesi de tank modeli gibi iyi mi acaba?

Onun malzeme kalitesi de tank modeli gibi iyi mi acaba?
dream modelinin sac kalınlığı 0.7 mm yazıyor, tank modelinin ki 1.20 mm kalınlığında. Tank modeli takribi %40 civarı daha kalın diyebiliriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zoko ve game in game kasaları anlayamıyorum. diğer markalarda birebir aynı kasaları getiriyor ve akakçede listeleniyorlar. rekabetin gırla olduğu ürün kopyasında yani birebir aynı kasa tipinede daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. rakip aynı kasayı getiriyor arada 800-900tl daha ucuz olabilirken, bazı modellerdede piyasanın en dip ucuz fiyatını çekiyorlar. enteresan bir durum.
valla bende fiyatı neye göre belirlediklerini çözemiyorum artık hocam, zoko eski cazibesini kaybetti bana göre ama hala alınabilir bir marka. Amiral dk431 modeli'nin fp olduğu zamanlar fenaydı, piyasayı süpürüp geçtiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,816
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri