StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,553
Adamın babasının attığını bilmemesi daha garipO nasıl baba öyle haberiz istekiz 100k atıyor... İstesen 900k 1m yollar heral![]()
Adamın babasının attığını bilmemesi daha garipO nasıl baba öyle haberiz istekiz 100k atıyor... İstesen 900k 1m yollar heral![]()
Öyle bir yöntem var ondan bahsetmiş. Birileri bir yerlerden senin iletişim bilgilerini ve ibanını buluyor, hesabına belli bir miktar para atıyor sonra iletişim bilginden sana ulaşıyor numaranızı banka verdi falan diyor hesabına para armışız geri at diyor ama başka iban veriyor. Basit düşünüp parayı atarsan sıkıntı oluyor birkaç amaçla kullanabiliyorlar bunu.Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.
Hocam, başkasının ismi yazıyorduklasik yurdum insani daha kimden geldiğine bakmadan foruma konu açıyor![]()
Hocam aradım dedim 100k geldi he dedi ben attımAdamın babasının attığını bilmemesi daha garipbabam 50 tl bile atsa dekont yolluyor ardından, öyle eski toprak adam paranın gitmeyeceği ihtimalinden korkuyor
Geçen gün benim kartımı alıp 46.5k harcamışbabamın ibanıma attığı en son para liseye giderken harclıktı vay be
bknz. hayırlı evlatGeçen gün benim kartımı alıp 46.5k harcamış![]()
Panelden bulabiliyorlar ibanını veya ellerinde ibanın varsa sahibini bulabiliyorlar hocam.Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.
Para mı gönderiyorlar? Bana gönderebilirler. Yeni Araba almayı düşünüyorum.Panelden bulabiliyorlar ibanını veya ellerinde ibanın varsa sahibini bulabiliyorlar hocam.
Benim mobil uygulamamda iade et seçeneği var. Nereden geldiyse oraya iade ediyor. Üstelik masrafsız. Ayrıyetten her zaman paranın geldiği hesap numarası ve göndericinin adı yazar. Sana birileri masal anlatmış.Öyle bir yöntem var ondan bahsetmiş. Birileri bir yerlerden senin iletişim bilgilerini ve ibanını buluyor, hesabına belli bir miktar para atıyor sonra iletişim bilginden sana ulaşıyor numaranızı banka verdi falan diyor hesabına para armışız geri at diyor ama başka iban veriyor. Basit düşünüp parayı atarsan sıkıntı oluyor birkaç amaçla kullanabiliyorlar bunu.
Bazı insanlar dikkatsiz olabiliyor. Trafikte de çok sık yaşanan bir durum.yanlış numara girse isim soyisim uymaz kasıtlı yapılabilir tamamen denk gelmesi imkansız gibi bir şey
Göndersinler tabii; yalnız para çalıntı çıkarsa yeni araba yerine “IBAN mağduruyum” haberiyle gündeme gelirsin.Para mı gönderiyorlar? Bana gönderebilirler. Yeni Araba almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim mobil uygulamamda iade et seçeneği var. Nereden geldiyse oraya iade ediyor. Üstelik masrafsız. Ayrıyetten her zaman paranın geldiği hesap numarası ve göndericinin adı yazar. Sana birileri masal anlatmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bazı insanlar dikkatsiz olabiliyor. Trafikte de çok sık yaşanan bir durum.
Üzerinde mi yazıyor çalıntı diye?Göndersinler tabii; yalnız para çalıntı çıkarsa yeni araba yerine “IBAN mağduruyum” haberiyle gündeme gelirsin.