Hesabıma 100.000 TL Geldi

O nasıl baba öyle haberiz istekiz 100k atıyor... İstesen 900k 1m yollar heral :D
Adamın babasının attığını bilmemesi daha garip :kekw: babam 50 tl bile atsa dekont yolluyor ardından, öyle eski toprak adam paranın gitmeyeceği ihtimalinden korkuyor

Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.
Öyle bir yöntem var ondan bahsetmiş. Birileri bir yerlerden senin iletişim bilgilerini ve ibanını buluyor, hesabına belli bir miktar para atıyor sonra iletişim bilginden sana ulaşıyor numaranızı banka verdi falan diyor hesabına para armışız geri at diyor ama başka iban veriyor. Basit düşünüp parayı atarsan sıkıntı oluyor birkaç amaçla kullanabiliyorlar bunu.

klasik yurdum insani daha kimden geldiğine bakmadan foruma konu açıyor :kekw:
Hocam, başkasının ismi yazıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın babasının attığını bilmemesi daha garip :kekw: babam 50 tl bile atsa dekont yolluyor ardından, öyle eski toprak adam paranın gitmeyeceği ihtimalinden korkuyor
Hocam aradım dedim 100k geldi he dedi ben attım 🤣 rahatlık başka seviye

Parayı gönderen kişiyi tanımıyorum ama babam istemiş öyle saçma sapan bir olay. Kusura bakmayın beyler 😅🙏

Kimse senin ibanını bulup sana para göndermez. Varsa bunu yapan bir tanıdığın, bana göndersin. Şikâyetim olmaz. Benzer bir numaraya gönderirken yanlış numara girmiş olabilir.
Panelden bulabiliyorlar ibanını veya ellerinde ibanın varsa sahibini bulabiliyorlar hocam.

Panelden bulabiliyorlar ibanını veya ellerinde ibanın varsa sahibini bulabiliyorlar hocam.
Para mı gönderiyorlar? Bana gönderebilirler. Yeni Araba almayı düşünüyorum.

Öyle bir yöntem var ondan bahsetmiş. Birileri bir yerlerden senin iletişim bilgilerini ve ibanını buluyor, hesabına belli bir miktar para atıyor sonra iletişim bilginden sana ulaşıyor numaranızı banka verdi falan diyor hesabına para armışız geri at diyor ama başka iban veriyor. Basit düşünüp parayı atarsan sıkıntı oluyor birkaç amaçla kullanabiliyorlar bunu.
Benim mobil uygulamamda iade et seçeneği var. Nereden geldiyse oraya iade ediyor. Üstelik masrafsız. Ayrıyetten her zaman paranın geldiği hesap numarası ve göndericinin adı yazar. Sana birileri masal anlatmış.

yanlış numara girse isim soyisim uymaz kasıtlı yapılabilir tamamen denk gelmesi imkansız gibi bir şey
Bazı insanlar dikkatsiz olabiliyor. Trafikte de çok sık yaşanan bir durum.

Son düzenleme:
Para mı gönderiyorlar? Bana gönderebilirler. Yeni Araba almayı düşünüyorum.

Benim mobil uygulamamda iade et seçeneği var. Nereden geldiyse oraya iade ediyor. Üstelik masrafsız. Ayrıyetten her zaman paranın geldiği hesap numarası ve göndericinin adı yazar. Sana birileri masal anlatmış.

Bazı insanlar dikkatsiz olabiliyor. Trafikte de çok sık yaşanan bir durum.
Göndersinler tabii; yalnız para çalıntı çıkarsa yeni araba yerine “IBAN mağduruyum” haberiyle gündeme gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,647
Üyeler
199,867
Son üye
ØTTØMAN

Geri