bugun teslimat ve satıcı amazonHop fiyat hatası 1.190 yazacağına 191 yazmışiptal gelir.
191 Amazon satıcısı. Bu başka satıcıHop fiyat hatası 1.190 yazacağına 191 yazmışiptal gelir.
bugun teslimat ve satıcı amazon
Alıntıyı görüntüle
191 Amazon satıcısı. Bu başka satıcı
keşke 25tl olsaydı da 50 tane alsaydımBeyazı 250tl olsaydı bari hiç 140tl fazla veresim yok.
Azer bülbül daha iyi gider.duş hoparlörü diyor yıkanırken hakkı bulut dinlemek
Adamlar resmen appla benzetmis model isimlerini. İnsallah boombook cikcarmamistirhttps://amzn.eu/d/04LqCDXd
191TL
Boompods Zero XL Ocean Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
Boompods Headpods Pro 2 Kulak Üstü Kulaklıklar 452TLBoompods Headpods Pro 2 Kulak Üstü Kulaklıklar - Katlanabilir Bluetooth Kulaklık Kulak Üstü Tasarım, Dahili Mikrofonlu Hafif Kablosuz Kulaklık, 50+ Saat Kablosuz Çalma Süresi, PillowFoam Konforu - : Amazon.com.tr: Elektronik
Boompods Headpods Pro 2 Kulak Üstü Kulaklıklar - Katlanabilir Bluetooth Kulaklık Kulak Üstü Tasarım, Dahili Mikrofonlu Hafif Kablosuz Kulaklık, 50+ Saat Kablosuz Çalma Süresi, PillowFoam Konforu - : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Boompods Echobuds Gerçek Kablosuz KulaklıkBoompods Echobuds Gerçek Kablosuz Kulaklık - Dahili Mikrofonlu Bluetooth Kulak Tomurcukları, 19 Saat Çalma Süresi, Geri Dönüştürülmüş Plastikten Kulak İçi Kulaklıklar, Müzik ve Çağrılar için IPX4 Suya : Amazon.com.tr: Elektronik
Boompods Echobuds Gerçek Kablosuz Kulaklık - Dahili Mikrofonlu Bluetooth Kulak Tomurcukları, 19 Saat Çalma Süresi, Geri Dönüştürülmüş Plastikten Kulak İçi Kulaklıklar, Müzik ve Çağrılar için IPX4 Suya : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
487TL
Bu fiyata %100 alınır bir kulaklık aslında. Ama 1000 - 1500 liralık kulaklık gibi ses vermez. Bende bunu 800e almıştım sesi tatmin etmedi iade ettim. Hâla Q21i ile devam.kulaklıgı iptal edecem cok ossuruk duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17 pounda almış 1000 lira vermiş kazık
hocam bu ne kadardı indirimdeyken? diğerinden iyi duruyor pro 2 olandan birazBu fiyata %100 alınır bir kulaklık aslında. Ama 1000 - 1500 liralık kulaklık gibi ses vermez. Bende bunu 800e almıştım sesi tatmin etmedi iade ettim. Hâla Q21i ile devam.
Alıntıyı görüntüle
800.hocam bu ne kadardı indirimdeyken? diğerinden iyi duruyor pro 2 olandan biraz