İkınci el olması lazımmerhabalar bu benim ilk bilgisayarim olucak kendi param oldugu icin butcem malesefki kisitli ilerde gelistiririm bana her oyunda en dusuk grafik olsa bile oynaticak bi sistem onerirmisiniz acaba
tamamdir tessekkur ederim kalan parcalarin ne oldugu onemlimiikinci el rx580 ryzen 5 5500 lü sistem toplayabilirsin kendin parça parça toplamayı dene genelde ram anakart psu falan beraber satanlar oluyor bundle uyguna bulabilirsin mutlaka test edip al parçaları özellikle rx580 i genelde çoğu miningde kullanıldı
oyle yapmayi planliyorum sifir yok galiba zatenİkınci el olması lazım
2.el bi rx580 sistem toplarsın rahat eğerki İstanbul'da yaşıyorsan baya avantajın olur sahibindende bilgisayar sistem yaz çıkar sanamerhabalar bu benim ilk bilgisayarim olucak kendi param oldugu icin butcem malesefki kisitli ilerde gelistiririm bana her oyunda en dusuk grafik olsa bile oynaticak bi sistem onerirmisiniz acaba
bursada yasiyorum rtx 2060 buldum hangisi sence2.el bi rx580 sistem toplarsın rahat eğerki İstanbul'da yaşıyorsan baya avantajın olur sahibindende bilgisayar sistem yaz çıkar sana