🔥İndirim Vodafone Müşterilerine Özel Pazarama’Da 2×5 L Yudum Ayçiçek Yağı Net 412,91 TL

şimdi arıyorum konuşucam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

temsilciyle görüştüm başka bir kampanya kapsamındakini işlemiş diğerini işlememiş o yüzden kayıt açtırıcam yapmak isteyen yapabilir
Yani bizimkisi doğru imiş dimi?

Pazarama kampanyası için ne yapabiliriz peki onu sordun mu?
beklemeye aldı beni 10 dkdır daha net konuşamadım dönmesini bekliyorum

Pazarama kampanyası için ne yapabiliriz peki onu sordun mu?
çözemedi şu an kayıt açamadığını 24 saat dolması gerektiğini söyledi yarın tekrardan görüşücem kendisi arayacak

Ekler

• 1784637313006.webp
    1784637313006.webp
    9.6 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

çözemedi şu an kayıt açamadığını 24 saat dolması gerektiğini söyledi yarın tekrardan görüşücem kendisi arayacak
Komikler ya valla

geri bildirim olsun diye söylüyorum
öncelikle sepet 1kyı geçerse yapamıyorsun, kimliğimin arkasını önünü nftcisini heryerini tarattım büssürü onay verdim, en son videolu arama filan sordu gülümse filan yaptırıyor kameraya, şaklabanlığı orda sonlandırdım 1k altı alışveriş yaptım bende
bu ürünleri alınca 294 lira indirim kazandın mesajı geldi bilgi olsun,
edit: faturana yansıt üyelik ücreti 31,9tl fakat bunun kapatılması gerekiyormu bilmiyorum, bilenler söylerse ona göre kapatayım

1784638555790.webp

öncelikle sepet 1kyı geçerse yapamıyorsun, kimliğimin arkasını önünü nftcisini heryerini tarattım büssürü onay verdim, en son videolu arama filan sordu gülümse filan yaptırıyor kameraya, şaklabanlığı orda sonlandırdım 1k altı alışveriş yaptım bende

Alıntıyı görüntüle
Olması gerektiği gibi gelmiş acaba diğer arkadaşa neden o 250tl lik yapıldı

edit: faturana yansıt üyelik ücreti 31,9tl fakat bunun kapatılması gerekiyormu bilmiyorum, bilenler söylerse ona göre kapatayım

Alıntıyı görüntüle
Limit kişiden kişiye değişiyor hocam. 1099 liralık alışveriş yaptım ve 500 lira indirimi yansıdı bilginize. Ürünü de 2 gün önce teslim aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,794
Üyeler
199,922
Son üye
canbak_

Geri