11 proya geçmem için mi key lazım? boşu boşuna aldık şimdi o zaman home keyi?Geçmek için key lazım zaten.![]()
Biraz öyle olmuş. Powershell'e şunu yaz belki yapabilirsin.11 proya geçmem için mi key lazım? boşu boşuna aldık şimdi o zaman home keyi?
bununla nasıl yapacağım hocam şuan bakındım ama anlamadım hwid secenegini secince zaten aktif diyorBiraz öyle olmuş. Powershell'e şunu yaz belki yapabilirsin.
irm https://get.activated.win | iex
Pro kurup dene bunu. Tabi geçmek istiyorsan.bununla nasıl yapacağım hocam şuan bakındım ama anlamadım hwid secenegini secince zaten aktif diyor
Geçmek istiyorum fakat böyle yöntemlerede fazla güvenemiyorum. Aslında geçme sebebim emulatorlerden kaynaklı Hyper V açık olmadığı halde Açık algılıyor ve VBS hizmetinide devre dışı bırakamıyorum önceden böyle bir problemim yoktu format atınca oldu çözümü yok mudur hocam bunun.Pro kurup dene bunu. Tabi geçmek istiyorsan.
3 gün önce Windows 11 home oem key aldım ve aktifleştirdim şimdi windows 11 proya geçersem key gider mi?
Zararlı bir yöntem değil bu merak etme. Bence temiz bir kurulum yap verdiğim yöntemle de yapıştır geç etkinleştirmeyi misler gibi kullan.Geçmek istiyorum fakat böyle yöntemlerede fazla güvenemiyorum. Aslında geçme sebebim emulatorlerden kaynaklı Hyper V açık olmadığı halde Açık algılıyor ve VBS hizmetinide devre dışı bırakamıyorum önceden böyle bir problemim yoktu format atınca oldu çözümü yok mudur hocam bunun.
Zararlı bir yöntem değil bu merak etme. Bence temiz bir kurulum yap verdiğim yöntemle de yapıştır geç etkinleştirmeyi misler gibi kullan.
Direkt hyper-v sorununu çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.hayır gitmez eğer mak/oem anahtar ise kalıcı olur bendede aynı durum var donanıma kayıtlı olduğundan ömürlüktür
fakat normal anahtar ise zaten senin adına olduğundan yine aktifleştirebilirsin
Ev/home anahtarları farklı Pro ve diğer bütün Pro sürüm anahtarları farklı oluyor ama nedense bende tek anahtarla iki sürümde aktifleşti onu anlamadım işte![]()