Aynı şekil bende kolları bi garip durduğu için iade işlemlerini başlattım.Aldım, kumaş kalitesi fena değil. Ama kesimi çok kötü. İade. Yakası boğacak kadar sıkı, kötü duruyor. Biraz daha rahat olmalıydı, ayrıca yaka kısmı daha tok derinliği fazla olmalıydı. Atlet gibi duruyor maalesef. İkinci olarak kolları fotoğraf paylaşan arkadaşlar da gözüktüğü gibi rezalet. Kısa gömlek giyen dayıların kolları gibi dışa doğru üçgen duruyor. Şu hataları düzeltmek o kadar kolay ki, niye bu kadar olay oldu bu tişörtler anlamadım. LCW defacto bile bunun muadillerini satıyor oversize
Antrasit rengi özellikle.İlk aldigimda elime gelen 3 tane çok iyiydi fakat ikinci siparişimde gelenlerin çoğu berbat. Kumaşı farklı hafif ve polyester gibi. İade ediceğim sanırım hayal kırıklığına uğrattı.
Geçmiş olsun hocamİlk aldigimda elime gelen 3 tane çok iyiydi fakat ikinci siparişimde gelenlerin çoğu berbat. Kumaşı farklı hafif ve polyester gibi. İade ediceğim sanırım hayal kırıklığına uğrattı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Antrasit rengi özellikle.
kimse değinmemiş ama evet şu sıcakta özellikle aşırı sıkıyor bunaltıyor biraz daha geniş olsaymış keşkeYakası boğacak kadar sıkı
L alma hocam beni dinle XL kullanmaya devam et yıkadıktan sonra anlarsın.arkadaşlar 3 adet satın aldım bugün geldi denedim siyah beyaz ve mor aldım XL kalıplar Oversize değil Regular Fit mor olan siyah ve beyazdan daha büyük ölçü farkı var garip bir şekilde kumaş ve dikiş kalitesi ortalama üstü ama kesimler garip geldi bana sanki 3 tişörtte birebir aynı ölçülerde değil bolluk sırasına göre mor>beyaz>siyah 108 kg 185 cm yim XL aldım yıkayınca çekmede yapıcak büyük ihtimalle cuk otursun diye L almayı düşünüyorum Alıntıyı görüntüle
Ben dahil bir çok kişi yazmış tişörtler regular oversize değil diyekimse değinmemiş ama evet şu sıcakta özellikle aşırı sıkıyor bunaltıyor biraz daha geniş olsaymış keşke
yok hocam onu gördüm ama yaka kısmının bu kadar dar olmasını beklemiyordum boğazlıyormuş gibi tişörtBen dahil bir çok kişi yazmış tişörtler regular oversize değil diye![]()
Evet ben de çok umutluydum ama oversize ile alakası yok maalesef. Malzeme kalitesi de beklentimin altındayok hocam onu gördüm ama yaka kısmının bu kadar dar olmasını beklemiyordum boğazlıyormuş gibi tişört![]()
valla dedıklerını yapasım geldı cok buyuk oldu 170 70 ler asla m almasınÇok sıcakta yıkamayın, kurutma makinasında kurutmayın.