Crimson Desert Oynamalı Mıyım?

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
401
Açık dünyada yapacak birçok şey olması, keşfedecek yerlerin çokluğu hiçbir zaman hikayeli oyunlarda umurumda olmadı. Her oyunda ana hikayeden yardırır giderim ve hikayeden keyif almaya bakarım. Crimson Desert'ten sizce keyif alabilir miyim?

Bu oyun sizin umurunuzda olmayan yanlarıyla meşhur oldu o yüzden almamanız gerektiğini düşünüyorum

Açık dünyada yapacak birçok şey olması, keşfedecek yerlerin çokluğu hiçbir zaman hikayeli oyunlarda umurumda olmadı. Her oyunda ana hikayeden yardırır giderim ve hikayeden keyif almaya bakarım. Crimson Desert'ten sizce keyif alabilir miyim?
Ppdeki steamden indireceksen oynanır alacaksan değmez gibi

Alırsın ama bu oyunda daha çok keşif unsuru barındırıyor açık dünyada daha çok keyif alırsın yeni bölgelere vs gidersin keşfet keşfet bitmez seni saatlerce masa başına kilitler:)

Ben sürekli güncelleme gelmesi sebebiyle yıl sonunda kadar ara verdim. 93 saat oynamama rağmen 4/1'ini falan anca bitirmişimdir. Yalnız bu oyun senin için uygun olmayabilir. Hikayeden pek bir beklentin olmasın, ağırlıklı olarak keşif ve macera yönleriyle önce çıkıyor. Sadece ana hikayeden yardırıp gidebileceğin bir oyun değil, bol bol keşif yapıp teçhizat'da geliştirmen gerekiyor. Özellikle sadece Abyss eserleriyle skill verebildiğin için oyun seni açık dünyayı dolaşmaya zorluyor.
1784652499660.webp

Ben sürekli güncelleme gelmesi sebebiyle yıl sonunda kadar ara verdim. 93 saat oynamama rağmen 4/1'ini falan anca bitirmişimdir. Yalnız bu oyun senin için uygun olmayabilir. Hikayeden pek bir beklentin olmasın, ağırlıklı olarak keşif ve macera yönleriyle önce çıkıyor. Sadece ana hikayeden yardırıp gidebileceğin bir oyun değil, bol bol keşif yapıp teçhizat'da geliştirmen gerekiyor. Özellikle sadece Abyss eserleriyle skill verebildiğin için oyun seni açık dünyayı dolaşmaya zorluyor.
Alıntıyı görüntüle

93 saatte 2 başarı mı?

Kaçak indirceksen alabilirsin
1000018474.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Epic Games yaz indirimlerine bakabilirsiniz bazı oyunlar baya düşük fiyattan satılıyor

93 saatte 2 başarı mı?
Oyunun başarımlarına bakmadın herhalde hiç. Başarımlar genel olarak x mücadelesini/görevinin tamamını tamamla tarzı şeyler.
1784659614868.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,264
Üyeler
200,326
Son üye
DarkPlayer

Geri