stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Darbeli demesi darbeli olacağı anlamına gelmez. İçindeki şanzıman çok kötü. Hobi amaçlı kullanıcılar alsın. Ev tipi kullanıcılar alsın tabi (kolon delemezsiniz bu ürünle, beton kıramazsınız.) ama bir salça veya harç karıştırmaya kalkarsa biri elinde patlar. Bu üründe mandren sorunu var. Kilitlememe ilk demir delmeye çalışmanızda başlıyor.Hocam bir mühendis olarak eğer evin tadilatını kendi başınıza yapmak gibi bir hayaliniz yoksa almayın. Şarjlı "vidalama" matkapları tercih edin. Darbeli matkap demek ben duvarları kırmak istiyorum demek...
Bu matkaplar hem ağır olduğu hem de dişli oranları amacına göre tasarlandığı için pratik günlük oluşabilecek ihtiyaçlarınıza cevap vermez.
Alabiliyorken https://www.n11.com/urun/bosch-prof...-mandren-0611267600-255273?magaza=hausportn11
bu ürünü alıp uzun seneler kullanabilirsiniz. İkinci el temiz veya kuponlarla uyguna getirebilirseniz kaçırmayın. 10K civarına düşerse alın. Sadece arada bir yağlamasını yapın. (3-5 senede bir vs. bilmiyorum artık kullanıma bağlı.)