🔥İndirim Bosch Darbeli Matkap 600w + Cantası 1998₺🔥

Hocam bir mühendis olarak eğer evin tadilatını kendi başınıza yapmak gibi bir hayaliniz yoksa almayın. Şarjlı "vidalama" matkapları tercih edin. Darbeli matkap demek ben duvarları kırmak istiyorum demek...
Bu matkaplar hem ağır olduğu hem de dişli oranları amacına göre tasarlandığı için pratik günlük oluşabilecek ihtiyaçlarınıza cevap vermez.
Darbeli demesi darbeli olacağı anlamına gelmez. İçindeki şanzıman çok kötü. Hobi amaçlı kullanıcılar alsın. Ev tipi kullanıcılar alsın tabi (kolon delemezsiniz bu ürünle, beton kıramazsınız.) ama bir salça veya harç karıştırmaya kalkarsa biri elinde patlar. Bu üründe mandren sorunu var. Kilitlememe ilk demir delmeye çalışmanızda başlıyor.
1784653877834.webp

Alabiliyorken https://www.n11.com/urun/bosch-prof...-mandren-0611267600-255273?magaza=hausportn11

bu ürünü alıp uzun seneler kullanabilirsiniz. İkinci el temiz veya kuponlarla uyguna getirebilirseniz kaçırmayın. 10K civarına düşerse alın. Sadece arada bir yağlamasını yapın. (3-5 senede bir vs. bilmiyorum artık kullanıma bağlı.)

1784654069506.webp

Ucu plastik olmayanından (mandren deniyo sanırım ) var bende kolon duvar vs delemeyeceği şey yok ama şöyle bir sıkıntı var ufak tefek vidalama işlerinde çok ağır geliyo yoruyo insanı ve kayıyo elinden. Hani böyle ufak montajlar yapacaksanız küçük şarjlı ürünlerden alın duvar vs delmek için kullanacaksanız bu ürünün uç kısmı demir olanlardan tavsiye ederim

sahte olmasın bu fazla ucuzmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,797
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri