Forza 6 Hangi Surumu Alayim

Sıkılanlara bütün asistleri kapatıp drift adventure modunda online drift yarışları yapmalarınj tavsiye ederim. Gamepad şart tabi, Gerisi boş

Fitgirl garanti hocam sıkıntı Allah'ın izniyle çıkmaz
Multiplayer girebiliyorsun
İyisin hoşsunda 46 part indirmekte işkence ya yapacak bir şey yok ya 100 dolar ki yok ya da 46 part devam

Uzun süre oynayacaksanız premium almak daha mantılıdır hocam ama çok oynamam derseniz standart sürümü yeterlidir
Tam olarak aradaki fark nedir hocam bunu açıklar mısınız oyun fazladan araba mı veriyo sadece yoksa premiumu almaya değer modlar mı var oyunda

Tam olarak aradaki fark nedir hocam bunu açıklar mısınız oyun fazladan araba mı veriyo sadece yoksa premiumu almaya değer modlar mı var oyunda
Araba paketi ve pass olması lazım. Pass görev yaparak ücretsiz araba alıyorsun. Ama açıkçası pass sistemi bok gibi bence, keşke Halo gibi sınırsız pass olsaydı. Görevleri de şu arabayı al, şu arabayla şu yarışı yap (her yarışa her araçla girilmiyor) gibi saçmalıklar olmasa ve oynadıkça kazanılacak görevler olsaydı. Forza pass sisteminden anlamadığı gibi, kitlesi de bu leş passa pek laf etmiyor.

Takip edemiyorum ben, araba paketine de bakabilirsin. İstersen düz alıp, ayrıca araba paketini de indirime girince de alabilirsin. Premium biraz araba yarışı delilerine gibi denilebilir.

Steam fiyatı uygun diye ben ön siparişle almıştım. Ama araba bağımlısı değilsen pass zevkli değil değmez bence. FOMO çok yoruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Evet premiuma özel arabalar evler giysiler vardır. Ayrıca
  • ✅ Car Pass.
  • ✅ VIP Membership.
  • ✅ Welcome Pack.
  • ✅ Çıkacak 2 büyük DLC/Expansion. Hocam almışken iyisini almak lazım hatta bende alacağım Forza 6 ve premium alırım büyük ihtimalle.

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Evet premiuma özel arabalar evler giysiler vardır. Ayrıca
  • ✅ Car Pass.
  • ✅ VIP Membership.
  • ✅ Welcome Pack.
  • ✅ Çıkacak 2 büyük DLC/Expansion. Hocam almışken iyisini almak lazım hatta bende almayı düşünüyorum fh6 premium
PC kapalı şimdi Sabah Alacam hocam sağolun

Verdiğin paraya değecek adam akıllı hiçbir şey yok, en ucuz olanı al geç. Online kısmı ilk başta büyük hype aldı ama şu an 4. ve 5. oyuna göre daha ölü bence oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,926
Üyeler
199,456
Son üye
nbvcxzsd

Geri