İyisin hoşsunda 46 part indirmekte işkence ya yapacak bir şey yok ya 100 dolar ki yok ya da 46 part devamFitgirl garanti hocam sıkıntı Allah'ın izniyle çıkmaz
Multiplayer girebiliyorsun
![]()
Forza Horizon 6 - v354.221 + 10 DLCs + Multiplayer - FitGirl Repacks
#6791 Forza Horizon 6 v354.221 + 10 DLCs + Multiplayer Genres/Tags: Arcade, Racing, Open world, First-person, Third-person, 3D, Cars Companies: Xbox Game Studios, Playground Games Languages: RUS/ENG/MULTI23 Original Size: 134.6 GB Repack Size: from 89 GB [Selective Download] Download Mirrors...fitgirl-repacks.site
Torrent kullan tekte indirirsin.İyisin hoşsunda 46 part indirmekte işkence ya yapacak bir şey yok ya 100 dolar ki yok ya da 46 part devam
Bu yoruma katılıyorum en ucuzunu al geç.en ucuz paket neyse ondan al ben 100 dolarlık aldım gerek yok zaten 2 hafta oynayinca sıkıyor
O da uğraştırıyo üşeniyom onaTorrent kullan tekte indirirsin.
Tam olarak aradaki fark nedir hocam bunu açıklar mısınız oyun fazladan araba mı veriyo sadece yoksa premiumu almaya değer modlar mı var oyundaUzun süre oynayacaksanız premium almak daha mantılıdır hocam ama çok oynamam derseniz standart sürümü yeterlidir
Araba paketi ve pass olması lazım. Pass görev yaparak ücretsiz araba alıyorsun. Ama açıkçası pass sistemi bok gibi bence, keşke Halo gibi sınırsız pass olsaydı. Görevleri de şu arabayı al, şu arabayla şu yarışı yap (her yarışa her araçla girilmiyor) gibi saçmalıklar olmasa ve oynadıkça kazanılacak görevler olsaydı. Forza pass sisteminden anlamadığı gibi, kitlesi de bu leş passa pek laf etmiyor.Tam olarak aradaki fark nedir hocam bunu açıklar mısınız oyun fazladan araba mı veriyo sadece yoksa premiumu almaya değer modlar mı var oyunda
Evet premiuma özel arabalar evler giysiler vardır. AyrıcaTam olarak aradaki fark nedir hocam bunu açıklar mısınız oyun fazladan araba mı veriyo sadece yoksa premiumu almaya değer modlar mı var oyunda
PC kapalı şimdi Sabah Alacam hocam sağolunEvet premiuma özel arabalar evler giysiler vardır. Ayrıca
Car Pass.
VIP Membership.
Welcome Pack.
Çıkacak 2 büyük DLC/Expansion. Hocam almışken iyisini almak lazım hatta bende almayı düşünüyorum fh6 premium
ben oyuncustoreden aldım 269tl sende öle yap premium online da oynuyorsuniyi forumlar forza 6 hangi surumu alayim benin bilgilendirirmisiniz