Çözüldü✓ Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa ekran kartını arkadaşının kasasına tak o şekil dene. Ben genelde o şekil yapıyorum bilenler cevaplıyor zaten çokta güzel sistem yapmışsın bu durumlar canını sıkıyor insanın inşalah çözülür🙏

Abdullah abiyi etiketliyelim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya şey denemişsin sonuç vermemiş. En kötü Abdullah abi bir şey yapsın

Sorun bu
Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa ekran kartını arkadaşının kasasına tak o şekil dene. Ben genelde o şekil yapıyorum bilenler cevaplıyor zaten çokta güzel sistem yapmışsın bu durumlar canını sıkıyor insanın inşalah çözülür🙏
arkadaş farklı ilde yakında ram verebilecek kimse yok

Son olarak şeyi dene RAM i diğer slota takmayı dene

Abdullah abiyi etiketliyelim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya şey denemişsin sonuç vermemiş. En kötü Abdullah abi bir şey yapsın
ilgilenebilirse çok mutlu olurum 1 aydır uğraşıyorum artık teknik servisede yollamak istemiyorum kargoda bir şey olacak uğraş dur , kargo firmasıda uzak evden de almıyorlar kargoyu

ilgilenebilirse çok mutlu olurum 1 aydır uğraşıyorum artık teknik servisede yollamak istemiyorum kargoda bir şey olacak uğraş dur , kargo firmasıda uzak evden de almıyorlar kargoyu
Herkes etiketlesin Abdullah abiyi. Sorunu o çözer bel ki.

hz değiştirince sorun çözülüyorsa sıkıntı gpuda veya nvidia driverlarında olabilir mi

Geri