🔥İndirim Ajazz Alux68 Full Cnc Alüminyum Manyetik Klavye - 3,149.90tl

Manyetik klavyelerde nasıl oluyor bilmiyorum ama switch lube dışında aynı şekilde yapılır bence
Ve garantiye elveda🤣parasi olana saygim var ama ben turkiye sartlarinda 3-4 bin lira odedigim urune en azindan garanti bitene kadar dokunmazdim. O yuzden bastan arastirip iyisini almak lazim.

Özellikle keycapsler için bu klavye şirketlerinde ya çok kötü olmuş diyen adam eksikliği var bence.

Ben bu markayı beğenmiyorum, ürünlerde genelde bir sıkıntı, eksik oluyor.

Alux60 olan modeli kullanmıştım, o çok iyiydi. Alux60 de kasa yapısı olarak aynıdır muhtemelen ama switchleri nasıldır bilemem

Değmez. Gidin biraz daha ekleyin atk rs6 air falan alın. Kalitesini görünce gözlerinize inanamazsınız.

Daha abartilan çok az klavye gördüm RS6 Air kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alux60 olan modeli kullanmıştım, o çok iyiydi. Alux60 de kasa yapısı olarak aynıdır muhtemelen ama switchleri nasıldır bilemem

Daha kaliteli switchler var. TTC'nin belkide en giriş segment manyetiklerinden ama en azından TTC performans olarak en beğendiğim markalardan.

Herzamanki gibi marka izlenimi yaratip, kalitesiz urunleri degerinin ustunde fiyatlara sisirip indirim yaptik diyerek satiyorlar.

Ne marka izlenimi yaratsinlar Allah aşkına MageGee kim ki 😃?

Firmware olarak leş bir marka. Sorun yaşayan kişi epey fazla. Mekanikleri dışında alınmamalı.

Bende sorun yok 😃.
ajazzı kimin ürettiği belli değil çin pazarında çok fazla sahtesi var iyi parçalar kullanıyorlar diye iyi bir marka olmuyor cünkü ajazzın markalaşmak gibi bir derdi yok ama mchose öyle değil premium ürünler üretmeye calisan ortalama bir marka ben klavyelerinde firmware problemine denk gelmedim daha cok mouselarında oluyor o konu

uyarayım %60 klavye ?sakın? almayın f1-f12 ye kadar tuşları yok mecbur fn ile uğraşıyorsunuz yön tuşları yok tuş ayarlamak zorunda kalıyonuz bende %60 var kullanması rahat bolcada yerim oluyor ama sıkıntı işte küçük klavye isteyenlere uyarı olsun en azından %70 felan alın aynı boyutta olurlar ve tuşlar açısından bolluk olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,171
Üyeler
199,628
Son üye
bcanylmz

Geri