🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

Kasayi fsp uretiyor. Fason cin mali olmadigini anliyorsunuz. Psu dahil modellerinden fsp nin psu su cikiyor. Psu su olmayan onlarida degerlendirebilir.

Kasayi fsp uretiyor. Fason cin mali olmadigini anliyorsunuz. Psu dahil modellerinden fsp nin psu su cikiyor. Psu su olmayan onlatida degerlendirebilir.
700w fps psu lu modeli vardı bende. Psusunu imzadaki sistemle kullanıyorum suan👍🏿

F/P'ın dibiyse alıyorum sistemi kurmuşsun :D Hiç sırıtmıyor, gayet güzel durmuş.
Dibinin dibi hatta dibinin ekmekle sıyırılmış hali. Şuan kendime 1 tane daha alıyorum o kadar ucuz ki sistem kurup satcam 2 adet.

Klavyen ne onu merak ettim çok tanıdık geldi monster'in klavyesine benziyorda çözemedim uzaktan :D
O zaten😂 ilk ve tek kullanısım oldu o fotograf toplam 20 dk kullandım. Kalitesinden değil bu arada tablet için almıştım şansım olmadı daha.

Bunlar bu kasaları kaça üretiyor da satıyorlar bu fiyata. 3 fan 2k'ya dayanmış durumda. Enteresan.

Bunlar bu kasaları kaça üretiyor da satıyorlar bu fiyata. 3 fan 2k'ya dayanmış durumda. Enteresan.
1kdan sınırsız 3lü fan var bende hemde thermaltake filan kontrolcü kartıyla, yüzüne bakan yok aylardır ilanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,671
Üyeler
200,478
Son üye
NeMutluTürkümDiyene1

Geri