Hocam paketiniz aylık 700 lira, burası 18 ay 100 lira. O kadar da farketmez şimdi aktif edip etmemeniz.Linkin kullanım süresi ne kadar acaba yıl başında bitecek benim paketim hemen aktif etmelimiyim
bende aldım. yan hesabıma aktif ettim. davetle asıl hesabımı çektim sorun olmaz umarım.şimdi aldım kinguin den etkinleştirdim.
Alıntıyı görüntüle
Kral kart olarak ne kullanıyorsun ben sanal kart deniyorum hata veriyoşimdi aldım kinguin den etkinleştirdim.
Alıntıyı görüntüle
en kısa surede 3.5 pro gormek istiyorum. claude claude girmekten gına geldi artık.Tam bunun üzerine model güncellemesi gelmesi iyi oldu, bir de 3.5 Pro çıkıverse keşke.
Yeni Gemini 3.6 Flash ve 3.5 Flash-lite kullanıma sunulmuş.
![]()
- Google, yapay zeka yelpazesini genişleterek Gemini 3.6 Flash, Gemini 3.5 Flash-Lite ve siber güvenliğe özel tasarlanan Gemini 3.5 Flash Cyber modellerini tanıttı.
- Beklenenden erken piyasaya çıkan Gemini 3.6 Flash, 3.5 Flash'ın yerini alarak özellikle kod yazma, çok modlu yetenekler ve verimlilik alanlarında ciddi iyileştirmeler sunuyor.
- Önceki sürüme kıyasla yaklaşık yüzde 17 daha az token tüketen bu modelin girdi maliyeti sabit tutulurken çıktı maliyetleri düşürüldü.
- Ajan tabanlı sistemler için...
- XanthiN
- Cevaplar: 8
- Forum: Yapay Zeka (AI)
nasıl yapıyorsunuz bunu çok kısa anlatabilir misiniz ?bende aldım. yan hesabıma aktif ettim. davetle asıl hesabımı çektim sorun olmaz umarım.
Burada anlattımnasıl yapıyorsunuz bunu çok kısa anlatabilir misiniz ?
ben sadece kinguin linkine tıkladım oldu galiba anlamadım yani.Burada anlattım
Güncel kampanya --> 18 Aylık Gemini Pro ucuza almak için sıcak fırsatlardaki konu:
Hindistan'da Jio adlı operatör kampanya yapmış, Hint numarası ile bedava alınabiliyormuş ve kullanmayan Hintliler bunları çok ucuza satıyor gibi görünüyor. Öğrenci kampanyası yapılmıştı yine bir trick ile herkes almıştı, birkaç gün önce yaklaşık 6. ayında çoğu kişininki patladı. Bu da yakında patlayabilir garantisi yok ama çok ucuz olduğu için denenebilir.
Güvenlik sebebiyle tavsiyem bu tip şeyleri yan...
- XanthiN
- Cevaplar: 44
hee yan hesap ile yapın falan demişsinizde linke basınca direkt oluverdi neyse sıkıntı yok hesap gitmediği sürece.Burada anlattım
Güncel kampanya --> 18 Aylık Gemini Pro ucuza almak için sıcak fırsatlardaki konu:
Hindistan'da Jio adlı operatör kampanya yapmış, Hint numarası ile bedava alınabiliyormuş ve kullanmayan Hintliler bunları çok ucuza satıyor gibi görünüyor. Öğrenci kampanyası yapılmıştı yine bir trick ile herkes almıştı, birkaç gün önce yaklaşık 6. ayında çoğu kişininki patladı. Bu da yakında patlayabilir garantisi yok ama çok ucuz olduğu için denenebilir.
Güvenlik sebebiyle tavsiyem bu tip şeyleri yan...
- XanthiN
- Cevaplar: 44
ziraat master card banka kartıKral kart olarak ne kullanıyorsun ben sanal kart deniyorum hata veriyo