S20 Fe İçin Bu Şarj Kablosu Yeterli Midir?

s20fe den memenunmusn bende de var 2023 ocak ayında aldım 4 yıl olacak kamera artık eskisi gib iyiy çekmiyor atrı yavaşladı senin telefon yeni andorid güncellemesi alıyormu

yeter hocam o telefon için aşırı dandik bir kablo kullanmadığın sürece tam hızda şarj eder.
attığın kablo "aşırı" dandik bir ürün değil elbette o yüzden sorun çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s20fe den memenunmusn bende de var 2023 ocak ayında aldım 4 yıl olacak kamera artık eskisi gib iyiy çekmiyor atrı yavaşladı senin telefon yeni andorid güncellemesi alıyormu
benim eski telefonum buydu thh ile firmayı zorlaya zorlaya güç bela ayıplı telefonum yerine iade aldım. o sıralar muadil olarak s24fe vardı o civarda para aldım bir kaç ay çok eski bir telefonla idare edip çıktığı gibi daha lansmanda s25 aldım

Son düzenleme:
Bilmiyorum hocam annem kullanıyor bir şikayetini duymadım.

Syrox kablolar kolay bozuluyor. Şok markette Neowise marka kablo iyi. 100tl bir fiyatı vardı.
hocam biraz şans işi sanırım benim 2022 yılında aldığım syrox typec typec kablo halen sıkıntısız çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Syrox kablolar kolay bozuluyor. Şok markette Neowise marka kablo iyi. 100tl bir fiyatı vardı.
1000125770.webp

şu kabloyu aldım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,342
Üyeler
200,900
Son üye
iboocetoo

Geri