LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,768
Hızlı şarj olur mu acaba diğer ürünler 200 den başlıyor. 18W yeterli midir?
A101 den alsanaHızlı şarj olur mu acaba diğer ürünler 200 den başlıyor. 18W yeterli midir?
benim eski telefonum buydu thh ile firmayı zorlaya zorlaya güç bela ayıplı telefonum yerine iade aldım. o sıralar muadil olarak s24fe vardı o civarda para aldım bir kaç ay çok eski bir telefonla idare edip çıktığı gibi daha lansmanda s25 aldıms20fe den memenunmusn bende de var 2023 ocak ayında aldım 4 yıl olacak kamera artık eskisi gib iyiy çekmiyor atrı yavaşladı senin telefon yeni andorid güncellemesi alıyormu
Bilmiyorum hocam annem kullanıyor bir şikayetini duymadım.s20fe den memenunmusn bende de var 2023 ocak ayında aldım 4 yıl olacak kamera artık eskisi gib iyiy çekmiyor atrı yavaşladı senin telefon yeni andorid güncellemesi alıyormu
Syrox kablolar kolay bozuluyor. Şok markette Neowise marka kablo iyi. 100tl bir fiyatı vardı.Hızlı şarj olur mu acaba diğer ürünler 200 den başlıyor. 18W yeterli midir?
hocam biraz şans işi sanırım benim 2022 yılında aldığım syrox typec typec kablo halen sıkıntısız çalışıyorSyrox kablolar kolay bozuluyor. Şok markette Neowise marka kablo iyi. 100tl bir fiyatı vardı.
Syrox kablolar kolay bozuluyor. Şok markette Neowise marka kablo iyi. 100tl bir fiyatı vardı.