Hjc C70n Full Face Motor Kaskı

fefe034

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Herkese iyi forumlar, yeni bir kask arayışındayım, çok fazla bilgi karmaşası var internette. Başlıkta belirttiğim HJC C70N modeli kaskta karar kıldım gibi, fikirlerinizi merak ediyorum; kullanan var mıdır? Eksileri artıları nelerdir. Yardımcı olursanız çok sevinirim, bir de bütçemi 10.000TL'lere kadar çıkarıp AGV K1S alacaktım fakat termoplastik malzeme olduğunu öğrenince vazgeçtim. Başka kask öneriniz varsa önerilere açığım, şimdiden çok teşekkürler.

k1s ossuruk baya alma. scorpion modellerine goz atabilirsin. turkiyede motor ekipmanları can korumak icin üretilmesine rağmen en çok kar payı olan ürünler.. yurtdışı fiyatının üstüne epey koyuyorlar ne yazık ki

k1s ossuruk baya alma. scorpion modellerine goz atabilirsin. turkiyede motor ekipmanları can korumak icin üretilmesine rağmen en çok kar payı olan ürünler.. yurtdışı fiyatının üstüne epey koyuyorlar ne yazık ki
Scorpion 491 ile HJC C70n modeli arasında kaldım, ikisini de denedim bugün beğendim açıkçası ikisini de, sizin öneriniz ne olur, bir de HJC F71 modeli vardı, normalde 20.000TL’ymiş ama teşhir ürünü olduğu için 10.000TL’ye bıraktılar, fiberglass malzeme, baya hoşuma gitti ama teşhir olduğu için içime sinmedi, siz ne dersiniz tercihiniz ne olurdu..

Scorpion 491 ile HJC C70n modeli arasında kaldım, ikisini de denedim bugün beğendim açıkçası ikisini de, sizin öneriniz ne olur, bir de HJC F71 modeli vardı, normalde 20.000TL’ymiş ama teşhir ürünü olduğu için 10.000TL’ye bıraktılar, fiberglass malzeme, baya hoşuma gitti ama teşhir olduğu için içime sinmedi, siz ne dersiniz tercihiniz ne olurdu..
scorpion exo r1 evo air vardı bende 100 km saat hızla arabaya vurup havaya uçtum kafamı korudu valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,574
Üyeler
199,838
Son üye
Recerous

Geri