Yardım Claude Üyelik Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
602
beyler haftada 48 veya 56 saatlik bir memuriyet calismam var ve eve geldikten sonra bazi gunler pc yi acmiyorum bile. gemini 3.1 pro ile uygulama gelistiriyorum fakat bugun fable 5 kullanan tanıdığıma prompt ve kodlari gonderip rapor sunmasini istedim. sonuc rezalet eksik cikti. uygulama calisiyor frontend iyi fakat backend berbat otesi. gemini de 3.5 pro cikarmiyor hala cikarsa bile fable 5 ten kotu olacagi deniyor. bu yuzden claude kullanmakt istesem bile bana saatlik bekleme vermemesi lazim ya da haftalik kullanip tokenin tamamini tuketmem lazimki saat sorunu yasamayayim. suan antigravity kullanip gemini 3.1 pro kullaniyorum hatta 2 gün önce 18 aylik gemini pro uyeligide burdan aldim.

simdi sorum su
kesin olarak uygulama cikartmak istiyorum bu konuda ciddiyim.
claude almalimiyim yoksa claudun baska versiuonunu almaliyimim.
gemini idare edebilirmi veya gemini 3.5 pro gelicekmi.

uygulama yada proje yaparken şu senaryoyu kullanıyorum, orta şekerli çok token yemeyen dillerden biri ile projeyi mala anlatır gibi ilerletiyorum, en son projeyi claude ye yada gpt'ye sokuyorum gerekli rutuşları düzeltilmesi gerekenleri düzeltiyor bu şekilde ucuza kapanıyor bence projeni bitir performans arttırmak istiyosan aylık claude al gerekli rutuşları yaptır bu şekilde ilerleyebilirsin elindeki model kötü değil benim kullandığım modelleri görsen :DD

uygulama yada proje yaparken şu senaryoyu kullanıyorum, orta şekerli çok token yemeyen dillerden biri ile projeyi mala anlatır gibi ilerletiyorum, en son projeyi claude ye yada gpt'ye sokuyorum gerekli rutuşları düzeltilmesi gerekenleri düzeltiyor bu şekilde ucuza kapanıyor bence projeni bitir performans arttırmak istiyosan aylık claude al gerekli rutuşları yaptır bu şekilde ilerleyebilirsin elindeki model kötü değil benim kullandığım modelleri görsen :DD
model kotu degil desekte 6 8 ay onceki model hala duruyor ya. halen bir güncelleme yapamıyorlar. bendede kod bilgisi 0 o yuzden herseyde ai a guvenio tekrar tekrar sormam gerek.

anladım ben yazılım biliyorum fakat şuanda bilmediğim diller ile kodlatıyorum ai ne yazarsa artık

anladım ben yazılım biliyorum fakat şuanda bilmediğim diller ile kodlatıyorum ai ne yazarsa artık
fable 5 bana bir rapor sundu fena kusurlar var. isin kotu tarafi uygulama suan çalışıyorda. eas sli kullanarak app yapip test ettik birkac kusur harici birseyde bulamadik kolay kolay .

Ekler

• 8708.webp
    8708.webp
    152.2 KB · Hit: 15
  • 8709.webp
    8709.webp
    140.3 KB · Hit: 15
elinde rapor da mevcut bunu 3.1'e ver bakalım nedicek reyiz :D

elinde rapor da mevcut bunu 3.1'e ver bakalım nedicek reyiz :D
bugun mesaideyim yarin ona bir yargi vericem. boyle eksikmi olur. arka tarafta neler olmus oyle skdjjdjd. sehrin ust kismi iyi gozukurde alt kismi lagim ve kanalizasyonda berbat halde olur ya ayni oyle imis kvkfndjfndk

şuanda edindiğin net tecrübe işte, bu hataları göre göre tecrübelenceksin diğer projelerde nerde ne sorun çıkabilir öngörüp ona göre kırbacı vurucaksın bi süre sonra verceğin promta göre model seçiceksin bu verimi baya arttırıyor basit işlerde küçük model seçip uzunca beklemiyorsun yada ağır işlerde büyük model seçip bi lavaboya gidip geliyosun :d uygulamalarında başarılar

Geri