🔥İndirim Wraith Pulsar İndirimlerinden Alınabilicek Ürünler?

indirim hmmm. 5K-6K'ya aksesuar. biz ne zamandır 5-6Klık aksesuarları normal karşılar olduk hiç anlayamıyorum yada bana garip geliyor. hani 6K verdiğim bir bilgisayar aksesuarı bak ana bileşeni demiyorum aksesuarı bana öyle devasa şeyler vaadetmeliki tamam fiyatını hakketti diyebileyim.
insanlar görüp başkalarından imreniyor o sese bak benim klavyemde boyle degil oo mouseye bak 8khz bence profesyonel degilsen bu isten para kazanmıyorsan bosa para harcamak sadece

Ben de uzun zamandır mouse bakıyorum. Tasviye bölümüne girdim, 5000 binler 10 binler havada uçuşuyor. Bu işi bilen biri beni aydınlatsın lütfen. 2000 TL olan Logitech ile 5000 TL olan atıyorum Pulsar bilmem ne arasında ne fark var?

Ben de uzun zamandır mouse bakıyorum. Tasviye bölümüne girdim, 5000 binler 10 binler havada uçuşuyor. Bu işi bilen biri beni aydınlatsın lütfen. 2000 TL olan Logitech ile 5000 TL olan atıyorum Pulsar bilmem ne arasında ne fark var?
3200 liraya harpe Ace mini aldım ben yanında resident evil Requiem de aldım aşırı memnunum

3200 liraya harpe Ace mini aldım ben yanında resident evil Requiem de aldım aşırı memnunum
Saygıdeğer dostum, öneri için teşekkür ederim. Ben biraz kolsuz olduğum için sağ yüzük parmağımın oturacağı yeri olan bir mouse bakıyorum. Yani bakıyordum, bulamadığım için yıldım ve bıraktım. Ayrıca elimde maşallah kürek gibi :)

indirim hmmm. 5K-6K'ya aksesuar. biz ne zamandır 5-6Klık aksesuarları normal karşılar olduk hiç anlayamıyorum yada bana garip geliyor. hani 6K verdiğim bir bilgisayar aksesuarı bak ana bileşeni demiyorum aksesuarı bana öyle devasa şeyler vaadetmeliki tamam fiyatını hakketti diyebileyim.
o kadar haklısın ki 1-2 bin'lik membran klavyelere bile ucuz der olurduk eskiden markaya bakardık ürüne bakardık şuan kimse ne markaya ne ürüne bakıyor artık ürün alınmadan bakıyorlar bu ürünü başkası kullanıyorsa bende kullanayım havasına girmişler sorunlu olup olmamasını takmıyorlar bile

Aynı klavye yurt dışında 7500 liraya vergisiz hali ile satılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim gibi bu ürünleri deneyimleyen, koleksiyon haline getiren, hobi edinen milyonlarca insan var bende 6k vermeyi doğru bulmuyorum fakat bizimde eğlencemiz bu :)
yurt dışındaki şeyleri neden tl olarak hesaplıyorsun onu anlamadım

Ekran kartı 1660 super kasanın içinden bağırıyor değiştir beni diye yine gidip mouse'a klavyeye 10bin falan bayılıyoruz değişik :ROFLMAO:

Hocam şöyle özetleyeyim: Fps oyunu oynamalık mouselarda fiyatını artıran ve sidik yarışına dönen 1i gereksiz 2 özellik var: ağırlık ve polling rate. Şuan mainstream olarak son teknoloji deliksiz plastik fareler, içindeki batarya da sırf hafif olsun diye küçültülmüşse(200-300mAh civarı) 35-40 gram oluyor. Sensörünün güç tüketimine ve kullandığınız polling rate'e göre bataryasının ne kadar gittiği değişiyor, 40 gramlıklarda 1000hzde kullanırken sora v3 gibi az güç tüketen modellerde 100 saate kadar falan kullanılabiliyor, diğer çoğu model 40 saat falan. Her neyse, bu 40 gram 8k hz mouselar 3200 liradan falan başlıyor (mchose l7pro, scyrox v8), bu iki model pulsar x2crazylight mini ve x2h crazylight mini'nin çakması. Pulsar vb. 3 değil 5-6kya bu özellikleri satan bir markadan alınca tabi kalite kontrol falan daha iyi oluyor. Ama işin özünde, sensör işi 10 yıl önce çözüldü zaten düzgün track ediyor hepsi. Eğer pili içen yüksek polling ayarları sizi ilgilendirmiyorsa, 10 gram eksik olunca da başım göğe ermeyecek diyorsanız 1200 liradan başlayan birsürü güzel model var (bkz: artık biraz eskidi ama vxe r1se). Olay bundan ibaret.

Not: logitech ve razer 5knın altına sattığı tepe model olmayan ürünlerinde böyle iddialı özellikler koymaz, kaldı ki tepe modellerinde bile geri kaldılar çinli markalara göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,957
Üyeler
200,809
Son üye
ZladroN

Geri