Bilgisayar Mühendisliği İçin Marmara mı Gazi mi?

sen marmaranın göztepe kampüsüne gitmişsindir
hm evet doğru olabilir.. bilgisayarcılar orada mı bilmiyorum ama bilgisayar labları baya güzeldi. belki mimarlar falan vardır.

ben zamanında mekatronik mühendisliği için ilgilenmiştim... yolda da uyudum açıkçası. tam nereye götürdüler anımsayamıyorum.

hm evet doğru olabilir.. bilgisayarcılar orada mı bilmiyorum ama bilgisayar labları baya güzeldi. belki mimarlar falan vardır.

ben zamanında mekatronik mühendisliği için ilgilenmiştim... yolda da uyudum açıkçası. tam nereye götürdüler anımsayamıyorum.
mühendislikler artık maltepede
göztepe küçük bir kampüs ama konumu çok iyi ta kadıköyün ortasında neredeyse

mühendislikler artık maltepede
göztepe küçük bir kampüs ama konumu çok iyi ta kadıköyün ortasında neredeyse
o zaman oraya gitmedim. maltepededir muhtemelen. baya yol gidip yukarı çıkmıştık diye hatırlıyorum. çok merkezi değildi. kadıköyün ortasında falan kesinlikle değildi.

7 yıldır marmarada mühendislik okuyorum ömrümü yedi

Aile evinden cıkıp okula gidip gelmek uzun geliyor diye başka şehre gidip KYK da sürünme. Hayatının hatasını yaparsın ve ilk seneden İstanbula gecmenin yollarının ararsın.
İstanbul için 3 saat yol normal. Nereye gidip gelsen zaten 2 saat sürüyor toplam.
2 sene 2.5 saat yolu gidip geldim toplam 4 5 saat katlandım ama işin sonunda hiç bir zorluğu hatırlamıyorsan sana kattıkları ile hayatına devam ediyorsun. KYK sana bişey katmaz senden alır. Marmara da zaten gayet iyi unilerden biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,759
Üyeler
199,910
Son üye
Eren421

Geri