🔥İndirim Dexim 25 Watt Type-C Ac Şarj Adaptörü 149 TL

Adam yan hesabından kendini destekleyen yorum yazmış. Diyorum forumda çok bot hesap var, önüne gelen Trendyol satıcısı, bunun gibi telefon tamiricisi falan saçmalıyor bol keseden. Burayı da tamamen salma vakti gelmiş ya vallahi yoruyor forumlar.

Apple kesinlikle cömert bir firma, müşterisini düşünür. Asla malzeme kalitesi ucuz yapmaz, o sırada en ucuz klavyede gelen leş gibi kokan plastikden yapılan kablodan daha ince ve kısa şarj kablosu yapan Apple. Keza Samsung şarj aletlerinden bile ele alınca düşünce kırılacak gibi hissettiren plastiğini saymıyorum bile. Kullanmamışım gibi bir de akıl veriyor, git önce yan hesap açarken çaktırmamaya özen göster. :ROFLMAO:

Anlıyoruz satıcısınız, orijinal diye çakma çin Apple ürününü ₺300-500 iteleyeceksiniz, ürün övmek için buraya gitmeyin. Zaten ben batılı marka alacağım kafasındaki adam bizim sözümüzü dinlemeyecek, gidecek yine o kazık fiyatı verip batılı markayı alacak. Siz satışınızı artırmaya kafa yorun.
Kim kimin yan hesabı. Çok bilmiş. Özen göster fln diyor ahhahahahh.

Ekler

• IMG_6617.webp
    IMG_6617.webp
    222.4 KB · Hit: 36
bunu 149 dan 79 a düşünce almıştım önce. sonra kampanyada 49 a düştü galiba 🤔

Evet 3 kat fazla ödeme konusunda haklısınız. Gidip aynı özelliklerde kaliteli anker, ugreen, spigen vs alınabilir destekliyorum bu algıyı fakat orjinal şarj aletinin kalitesiz olduğunu düşünmenize katılmıyorum hocam. Telefonu üretici firmanın kendi telefonu için ürettiği ürünü mü kötü olucak piyasadaki firmalardan saçmalamayın. Evet bahsettiğimiz markalar tercih edilebilir hem daha uygun hem de orjinalinin performansında, ama bu orjinalinden daha iyi oldukları anlamına gelmez asla.
Hem de nasıl kötü olur, tahmin bile edemezsiniz. bkz. Apple'ın şarj kabloları.

Geri