🔥İndirim Havit Kb835wb Kablosuz Klavye Mouse Seti 699 TL

Hep düşüyor bu paraya. Almak isteyen alabilir. Bluetooth da varmış bunda şimdi gördüm. Bir tık daha mantıklı olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:


Kendim kullanıyorum dostum.Alıntıyı görüntüle
aynısını ofiste kullanıyorum ama klavyeden hiç memnun değilim masa arkadaşımda dandik bi everest var o daha kullanışlı logitech bu modelindeki keycaps hissiyatı bide kullanım hissiyati baya kötü olmuş
 
aynısını ofiste kullanıyorum ama klavyeden hiç memnun değilim masa arkadaşımda dandik bi everest var o daha kullanışlı logitech bu modelindeki keycaps hissiyatı bide kullanım hissiyati baya kötü olmuş
Hissiyat değil de dediğim sebeplerden, Avrupa'da çoğu ürün için geri dönüştürülmüş ürün kullanma şartı var. Atıyorum %40-60 civarında olması lazım. En azından %40 altına izin vermiyorlar diye biliyorum.

Çinlilerde böyle bir kural yok, bir de eskiye göre artık Çinli ürünü kötüdür algısını salmak için daha özenerek ürün üretiyorlar. Yani böyle 1 milyoncu tarzı ürün almıyorsan, belirli bütçelerdeki klavyelerinde falan keycaps hissiyatı falan çok iyi oluyor. Mesela deneyimlediğim Ajazz AK870 %60 versiyonu var. Keycapsleri şu an kullandığım Havit KB904L, Dareu EK75 RT vb. daha iyi. Bu iki klavyeden daha pahalı klavye şu ana kadar kullanmadım. Ajazz keycaps > Dareu keycapsi diye sıralarım. Havit'in keycapsi genel klavyelerde olan plastik. Ama o bile eski tarz ofis klavyelerinin plastiğinden iyi.

Batılı markalar aslında bazı ürün gamlarında uygun ürün satmayı salsalar kendi yararlarına olacak. Pahalı ürünleri de gereksiz pahalı, onları biraz daha düşürebilirler açıkçası.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,042
Mesajlar
11,174,222
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll
   
Geri
Top