callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
- Bütçe
- 5001
beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine dehttps://www.gaming.gen.tr/urun/8334...-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-mc-ace68-33/ buna bakabılırsın kenks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kankam bu arada mouse yukseltme dusunursen actıgım konuya goz atabılırsın
kablosuz modu var mı acaba bunun![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kablosuz modu var mı acaba bunun
Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.
Kablosuz olarak bu var, ama ben de kablolu kullanım öneririm.
![]()
EPOMAKER HE75 Mag Black Purple Gaming Klavye
Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar.www.gaming.gen.tr
Ben ama bu ürünü öneririm.
![]()
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
MCHOSE HW-Jet75-10 — Manyetik klavye — Kailh Magnetic God Switch. Kablolu, İngilizce Q dizilim, 75%, siyah. Hemen Gaming.Gen.TR’de keşfedin.www.gaming.gen.tr
hocam konuyla alakasız ama saat linki gelir mi? bu arada sistem güzelmiş.beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
öncelikle teşekkürler hocamhocam konuyla alakasız ama saat linki gelir mi? bu arada sistem güzelmiş.