MorSilikon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
1)1080p için 9800x3d alınabilir 2k içinse 270K plus yeterli olacaktır.ne için kullanacaksın hocam ona göre bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5080'e çok gerek yok gibi. bu arada o fiyata ssd yok tebilonda ben bulamadım
sana dememiş konuyu açana demiş
niye her konuda intelin plus işlemcilerini savunuyon ki daha pahalıya geliyor. 48 ram de öyle1)1080p için 9800x3d alınabilir 2k içinse 270K plus yeterli olacaktır.
Hele 4k'da oynayacaksa 270K plus en iyisi olacaktır
2)Bir yanlışlık olmuştur veya eski fiyattır hocam
3)OK
evet bunu bende farkettim arkadaş intel seviyor galibaniye her konuda intelin plus işlemcilerini savunuyon ki daha pahalıya geliyor. 48 ram de öyle
Aman hocam arkadaşa bunu söyleme bende söyleyince Beni en büyük intel Boykotcusu ilan ettiniye her konuda intelin plus işlemcilerini savunuyon ki daha pahalıya geliyor. 48 ram de öyle
2K oyunculuk için1)1080p için 9800x3d alınabilir 2k içinse 270K plus yeterli olacaktır.
Hele 4k'da oynayacaksa 270K plus en iyisi olacaktır
2)Bir yanlışlık olmuştur veya eski fiyattır hocam
3)OK
Sitede yanlışlık var demekki hocam kabahatlisi ben değilimniye her konuda intelin plus işlemcilerini savunuyon ki daha pahalıya geliyor. 48 ram de öyle
yok site ucuz göstermemiş ki zaten. o ssd idiSitede yanlışlık var demekki hocam kabahatlisi ben değilim
48 şart değil 32 GB alınabilir![]()
dcs hangi parçaya daha çok yükleniyor hocam işlemci mi bi şey bulamadım2K oyunculuk için
En faz ram ve işlemciye ondan sonra ekran kartınayok site ucuz göstermemiş ki zaten. o ssd idi
dcs hangi parçaya daha çok yükleniyor hocam işlemci mi bi şey bulamadım
O zaman 270K plus alıver reis2K oyunculuk için
Hocam adam cs oynamıyor x3d işlemci çok fark atmaz 2k'da birde işin para boyutu var 9800x3d 270k plus'tan daha pahalıyok site ucuz göstermemiş ki zaten. o ssd idi
dcs hangi parçaya daha çok yükleniyor hocam işlemci mi bi şey bulamadım
Nerden bu bilgiye edindin hocam test videosu vs varmı atar mısınızEn faz ram ve işlemciye ondan sonra ekran kartına
9800x3d direk dünyanın en güçlü oyun işlemcisi reis cs yada X3d V Cache fark yaratmaz diyemezsinO zaman 270K plus alıver reis
Hocam adam cs oynamıyor x3d işlemci çok fark atmaz 2k'da birde işin para boyutu var 9800x3d 270k plus'tan daha pahalı
tamam x3d olsun demedim 9700x falan da iş görür de senin atladığın nokta 270k plus beraberinde anakart ve soğutucu masrafını da fazla getiriyorO zaman 270K plus alıver reis
Hocam adam cs oynamıyor x3d işlemci çok fark atmaz 2k'da birde işin para boyutu var 9800x3d 270k plus'tan daha pahalı
9850x3d var dicem de çok farkı yok9800x3d direk dünyanın en güçlü oyun işlemcisi reis cs yada X3d V Cache fark yaratmaz diyemezsin
Soğutucu mu!?tamam x3d olsun demedim 9700x falan da iş görür de senin atladığın nokta 270k plus beraberinde anakart ve soğutucu masrafını da fazla getiriyor