Razer Iskur Fabric V2 Oyuncu Koltuğu Alınır mı ? (Vatan)

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar sizce bu koltuk 26 bin civarına bazen düşüyor alınır mı sizce yoksa çok para mıdır ? Birde bunun V2 newgen yeni versiyonu çıkmış daha yumuşak falanmış o tabi Tr de yok

Paraf kart ile de kampanyalardan 6 bin puan geliyor ve 6 taksitle sizce alınır mı ben vatanda denedim çok rahattı koltuk ama değer mi gerçekten bu paraya tavsiye verir misiniz lütfen

RAZER ISKUR V2 OYUNCU KOLTUĞU

Ekler

• IMG_4419.webp
    IMG_4419.webp
    47.2 KB · Hit: 22
Hocam bir koltuğa bu kadar vermek mantıklı gelmiyor ne gibi bir özellik vaat ediyor acaba oturmaktan başka :D

Arkadaşlar sizce bu koltuk 26 bin civarına bazen düşüyor alınır mı sizce yoksa çok para mıdır ? Birde bunun V2 newgen yeni versiyonu çıkmış daha yumuşak falanmış o tabi Tr de yok

Paraf kart ile de kampanyalardan 6 bin puan geliyor ve 6 taksitle sizce alınır mı ben vatanda denedim çok rahattı koltuk ama değer mi gerçekten bu paraya tavsiye verir misiniz lütfen

Hiç gerek yok bu kadar paralar vermeye bence
2 Yıl önce Vatan da çalışırken o yıllardaki tüm Razer koltuklarını ve diğer marka koltukları (Vatan'ın sattığı) denemiştim
Açıkçası pek rahat gelmemişti bana, Rampage'in bir koltuğu vardı Razer'in tüm koltuklarından daha rahat hissettiriyordu o kadar diyim
Tavsiyem XDrive veya Hawk marka bir koltuk almanız
Muhtemelen maksimum 15bin e bile gelmeden güzel ve rahat bir koltuk edinebilirsiniz

10-15 bandına daha sağlam bir ofis koltuğu tercih etmek bana daha mantıklı geliyor oyuncu koltukları adıyla PR yapıyor konfor olarak çok rahat olduklarını düşünmüyorum şahsen.

Çok rahatsız görünüyor bu arada ya.

10-15 bandına daha sağlam bir ofis koltuğu tercih etmek bana daha mantıklı geliyor oyuncu koltukları adıyla PR yapıyor konfor olarak çok rahat olduklarını düşünmüyorum şahsen.
Bir bakıma bende sizin gibi düşünüyorum hocam kimi ofis koltukları çok çok rahat oluyor. Marka tavsiyeniz varmı peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok rahatsız görünüyor bu arada ya.
Denediniz mi hocam bana çok rahat gelmişti çok tok bir koltukmuş

Geri