Çözüldü✓ iPhone 16 Pro Bazen Kasma Sorunu

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar iphone 16 pro yeni aldım sıfır ayarında telefoncudan 3-4 ay kullanılmış sadece devir 100 di neyse aldıgımda ios sürümünü yükselttim şuan 26.5.2 sürümünü kullanıyorum safaride hiç kasıyor gibi gelmiyor ayarlara girince kasıyor whatsapp a instagrama felan girince kasıyor hissi veriyor ekranda bir sorun var mıdır acaba bilmiyorum ana ekran sag sola kaydırınca 120 fps gibide veriyor ama uygulamarda sanki öyle degil gibi true tone çalışıyor iphonelarda ekran degiştiyse gösteren yerde de değişen bir şey gözükmüyor sürümden olabilecegini düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende arada hissediyorum. sürümden dolayı galiba. pil falan daha hızlı bitiyor diyolar ben de aldığım gibi bu sürüme yükselttim ondan hakim değilim tam.

bende arada hissediyorum. sürümden dolayı galiba. pil falan daha hızlı bitiyor diyolar ben de aldığım gibi bu sürüme yükselttim ondan hakim değilim tam.
ya umarım sürümdendir ya instagram felan 120 gibi vermiyor ayarlarda biraz kasıyor arkadaşımda 15 pro var benle aynı sürümü kullanıyor onda böyle sorun yok yeni güncellemeyi bekleyelim yapacak bir şey yok siz nerden aldınız

Merhabalar iphone 16 pro yeni aldım sıfır ayarında telefoncudan 3-4 ay kullanılmış sadece devir 100 di neyse aldıgımda ios sürümünü yükselttim şuan 26.5.2 sürümünü kullanıyorum safaride hiç kasıyor gibi gelmiyor ayarlara girince kasıyor whatsapp a instagrama felan girince kasıyor hissi veriyor ekranda bir sorun var mıdır acaba bilmiyorum ana ekran sag sola kaydırınca 120 fps gibide veriyor ama uygulamarda sanki öyle degil gibi true tone çalışıyor iphonelarda ekran degiştiyse gösteren yerde de değişen bir şey gözükmüyor sürümden olabilecegini düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
iOS 26 çok kötü pili mahvettigi yetmediği gibi cihazı zorluyor normalde 8 ekran süresi vermesi gerekiyorken bu cihazın 6 saat zor çıkarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İos 27de düzelirse düzelir yoksa böyle devam

iOS 26 çok kötü pili mahvettigi yetmediği gibi cihazı zorluyor normalde 8 ekran süresi vermesi gerekiyorken bu cihazın 6 saat zor çıkarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İos 27de düzelirse düzelir yoksa böyle devam
ya birde sanki sorun sadece bende var gibi onada canım sıkılıyor

Bende de 16 pro var. Hic kasma etme vs yasamadim. Hic guncelleme de yapmadim. İlk gunku haliyle devam. Yazilimdan kaynakli olabilir muhtemelen .sarjida cok rahat 1 gunu cikariyor.

Ekler

• IMG_7975.webp
    IMG_7975.webp
    138.6 KB · Hit: 30
Bende de 16 pro var. Hic kasma etme vs yasamadim. Hic guncelleme de yapmadim. İlk gunku haliyle devam. Yazilimdan kaynakli olabilir muhtemelen .sarjida cok rahat 1 gunu cikariyor.
hocam şu bilgiyi verdiginiz için teşekkür ediyorum muhtemelen sürümle alakalı olabilir keşke eski sürüme geri dönülebilse

16 pro max kullanıyorum ve ios sürümleriniz aynı. Yaşadığın durumu ben genelde şarjım 20den düşükken ve telefon çok ısındığında yaşıyorum. Ama şarjı doluyken falan sorunsuz. Devir sayısı çok önemli değil 300 devirde yüzde 96 sağlığım var. Telefonu ısındırmamaya dikkat et

16 pro max kullanıyorum ve ios sürümleriniz aynı. Yaşadığın durumu ben genelde şarjım 20den düşükken ve telefon çok ısındığında yaşıyorum. Ama şarjı doluyken falan sorunsuz. Devir sayısı çok önemli değil 300 devirde yüzde 96 sağlığım var. Telefonu ısındırmamaya dikkat et
2 tane arkadaşımda 16 pro max var onlarda da sorun yok ama bende var onu çözemedim bende

2 tane arkadaşımda 16 pro max var onlarda da sorun yok ama bende var onu çözemedim bende
bilemiyorum. Arada bende mailde takıldığı falan da oluyor. yazılımdan kaynaklıdır. format denedin mi

Öfff 16 pro ve 18.7 çalıştırmak süper

Hocam nimet gibi bi sürümdesin haberin olsun güncelleme aynen devam. Bitene kadar zabaha kadar suyu çıkana kadar. IOS 26 ilk çıktığında appleın, bu zamana kadar aldığı en ağır eleştirileri almasına sebep olan ilk ios versiyonu ilan edildi zaten :)

Ben 3 gün bile dayanamadım 15 proyu 26 ya güncellemiştim enayi gibi, ailede 14 kullanıp daha 18.5 da kalan bi cihaz vardı direkt ona verdim 14 ü ben aldım. Kafam rahat. Hem iostan hemde 14 ün bataryasından kazanıyorum. Halen fazla gidiyor. Pil sağlığı 88 tam şarjda 9 saat ekran süresi yapmışım

Apple şu likid crystal saçmalığından ve safari arayüzünden umarım vazgeçer

şimdi birkaç neden var telefon güncelleme yeni yapıldıysa normaldir arka planda indirmeler vs oluyordu ama bende telefonu ilk aldığımda whatsapp kasıyordu ama benim 5-6 grup vardı 2k mesajlar vs vardı onları sildim düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,006
Üyeler
200,269
Son üye
e.alisan

Geri