RTX 3080 Galax Resmen Yanıyor

f2r_ahmet

80+
Reaksiyon skoru
7
105 dereceli gördü hotspotta acilen bakım yapmam lazım almam gereken ürünleri bilmiyorum yardım efebilecek varmı

termal macunu kesin al termal ped de alabilirsin ama rastgele alma bi yerden karta uygun boyutu öğrenip öyle al kolay gelsin.

105 dereceli gördü hotspotta acilen bakım yapmam lazım almam gereken ürünleri bilmiyorum yardım efebilecek varmı
Hotspotta 105 cok aman aman değil 3k serisi için ya bir de yaz ayındayız. Yinede bi bakım yap.

3080'lerde genelde pad'ler de bitik halde oluyor.

105 derece sizi korkutmasın öncelikle, bir şey olmaz uzun vadede kullanılmadığı sürece.

Bakımını sizin yapmanızı önermem. Bu iş için profesyonel destek alın ancak mahalle bilgisayarcısına değil; Profix Bilgisayar var kadıköy'de, onlara vermeyi deneyin. Bu kişilerin elinde her MM'den pad ve kaliteli GPU için pumpout yapmayacak macunlar var. Sadece ekran kartı işlerine bakıyorlar.

Kargo ile yollayabiliyorsunuz kendilerine. Türkiye'de bu adamlardan başka GPU tamiri yapabilen ve GPU'yu bilen başka bir yer yok.

MX-4, MX-6 gibi macunların tamamı; 3080'lerde pumpout yaparlar, 1 aya eski haline gelir.

Yollayın, bakımlarını yapsınlar. Kendiniz girerseniz ya takacağınız pad'in mm'sini tutturmayacak, ya sertliğini tutturmayacak ya da yanlış macunlar sürerek 1 aya tekrar aynı ısıyı elde edeceksiniz.

Dostum yanlış anlama ama bakım için ne alacağını bilmiyorken bakımı kendin yaparsan, ertesi gün bakım yaptım kart çalışmıyor diye konu açarsın. Bir bilene yaptır

Dostum yanlış anlama ama bakım için ne alacağını bilmiyorken bakımı kendin yaparsan, ertesi gün bakım yaptım kart çalışmıyor diye konu açarsın. Bir bilene yaptır
bu sefer de alacak adam 1500 2000₺ 100 liralık macun için.

Beyler rtx 3080 önerir misiniz 2k oyunculuk için 2.el rtx 3080 bakıyorumsa

bu sefer de alacak adam 1500 2000₺ 100 liralık macun için.
Macun değil ki olay. Doğru macun ve doğru boyutta termal pad. Bunları kendisi almaya kalksa zaten 3 bin liradan aşağıya kalkamaz. Zarar verme riski de cabası.

Geri