- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 74,400
Belki üçlü olanlar 1.5 ile geliyor olabilir, beşlisi var 2.5'luk kabloyla geliyor diye hatırlıyorum.Hepsi gelmiyor. Bazıları 1.5 kablo ile geliyor.
Belki üçlü olanlar 1.5 ile geliyor olabilir, beşlisi var 2.5'luk kabloyla geliyor diye hatırlıyorum.Hepsi gelmiyor. Bazıları 1.5 kablo ile geliyor.
Satıcı bile fark edebiliyor sanırım hocam. Ben kendim yapmayı daha sağlıklı buluyorum. PC falan sorun olmaz 1.5 kablo ile ama ısıtıcı falan için 2.5 kablo daha güvenli.Belki üçlü olanlar 1.5 ile geliyor olabilir, beşlisi var 2.5'luk kabloyla geliyor diye hatırlıyorum.
Bende üçlüsü de var her rengindenSatıcı bile fark edebiliyor sanırım hocam. Ben kendim yapmayı daha sağlıklı buluyorum. PC falan sorun olmaz 1.5 kablo ile ama ısıtıcı falan için 2.5 kablo daha güvenli.
Satıcı bile fark edebiliyor sanırım hocam. Ben kendim yapmayı daha sağlıklı buluyorum. PC falan sorun olmaz 1.5 kablo ile ama ısıtıcı falan için 2.5 kablo daha güvenli.
Kablo uzunluğu önemli oluyor. 2 metre uzun değil ama 10 metre falan alınacaksa kesinlikle 2.5 kablo alınmalı. Kablo ile kendi yapmanın en iyi avantajı kablo uzunluğunu ayarlayabiliyorsun. Uzun veya kısa kalmıyor.Bende üçlüsü de var her rengindenKlima + kahve makinesini aynı anda çalıştırıyorum. Açıkçası 2.5'luk olsa bile gidip aluminyum alaşım kullanıyorlar yine bir işe yaramıyor, harbi bakır 1.5'luk kablo her şeye yeter
![]()
Akım korumalı falan olmuyor. Kablo daha sağlam bağlansın diye yüksük takıyorum.içine extra koruma için devre elemanı kuruyormusun ?
Joule değeri tek başına ürünün koruma kapasitesi ve kullanım ömrü hakkında bilgi vermez. Üretici 900 joule yazar ama tepe akım koruması ne kadar, hangi tipte vs. birçok fazla değer var. Bu markaların çoğu Çin'de oem üretim yapıp marka basıyorlar. Birkaç videoda iç bağlantı kalitesinin kötü olduğunu görmüştüm.Üründe akım koruma var 750 Joule toplam 14 cihaz destekliyor 10 Priz 3 USB 1 Type C fiyatına göre güzel. Akım korumda Schneider 'e bütçeniz yetiyorsa o markayı tavsiye ederim ama normal kullanmalıkta bu f/p ürünü
Joule Nedir?
Joule (J), akım koruyucunun ani voltaj dalgalanmalarını (örneğin yıldırım veya şebeke sıçramaları) ne kadar enerjiyi emerek cihazları koruyabildiğini gösterir. Joule değeri ne kadar yüksekse, koruma kapasitesi ve kullanım ömrü o kadar fazladır.
Fulltech Ftr-14 Çoklu Priz 10 Lu + 3 Usb + 1 Type-c 3680w 16a Anahtarlı Akım Korumalı Uzatma Prizi 2 m Fiyatları ve Özellikleri
Fulltech Ftr-14 Çoklu Priz 10 Lu + 3 Usb + 1 Type-c 3680w 16a Anahtarlı Akım Korumalı Uzatma Prizi 2 m en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
biz bunu alsak tüm evi buna bağlar apartmanı yakarızÜründe akım koruma var 750 Joule toplam 14 cihaz destekliyor 10 Priz 3 USB 1 Type C fiyatına göre güzel. Akım korumda Schneider 'e bütçeniz yetiyorsa o markayı tavsiye ederim ama normal kullanmalıkta bu f/p ürünü
Joule Nedir?
Joule (J), akım koruyucunun ani voltaj dalgalanmalarını (örneğin yıldırım veya şebeke sıçramaları) ne kadar enerjiyi emerek cihazları koruyabildiğini gösterir. Joule değeri ne kadar yüksekse, koruma kapasitesi ve kullanım ömrü o kadar fazladır.
Fulltech Ftr-14 Çoklu Priz 10 Lu + 3 Usb + 1 Type-c 3680w 16a Anahtarlı Akım Korumalı Uzatma Prizi 2 m Fiyatları ve Özellikleri
Fulltech Ftr-14 Çoklu Priz 10 Lu + 3 Usb + 1 Type-c 3680w 16a Anahtarlı Akım Korumalı Uzatma Prizi 2 m en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Ben de riske girmezdim. Hatta hem yarı fiyatına hem de oldukça güvenli bir alternatif daha. https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-hama-hm-223056-5-li-1-5-m-fiyati,919545090.html600 liraya Tunçmatik varken bu markalara riske değer mi yada viko ? Km prizden telefon şarj eder ki - bu ikisi 1050 jul olması lazım