🔥İndirim 7go Fulltech Ftr-14 2 Metre Çoklu Priz 10 Lu 3680w 16a 750 Joule Akım Koruma 899 TL

Belki üçlü olanlar 1.5 ile geliyor olabilir, beşlisi var 2.5'luk kabloyla geliyor diye hatırlıyorum.
Satıcı bile fark edebiliyor sanırım hocam. Ben kendim yapmayı daha sağlıklı buluyorum. PC falan sorun olmaz 1.5 kablo ile ama ısıtıcı falan için 2.5 kablo daha güvenli.

Satıcı bile fark edebiliyor sanırım hocam. Ben kendim yapmayı daha sağlıklı buluyorum. PC falan sorun olmaz 1.5 kablo ile ama ısıtıcı falan için 2.5 kablo daha güvenli.
Bende üçlüsü de var her renginden :D Klima + kahve makinesini aynı anda çalıştırıyorum. Açıkçası 2.5'luk olsa bile gidip aluminyum alaşım kullanıyorlar yine bir işe yaramıyor, harbi bakır 1.5'luk kablo her şeye yeter :D

içine extra koruma için devre elemanı kuruyormusun ?

Bende üçlüsü de var her renginden :D Klima + kahve makinesini aynı anda çalıştırıyorum. Açıkçası 2.5'luk olsa bile gidip aluminyum alaşım kullanıyorlar yine bir işe yaramıyor, harbi bakır 1.5'luk kablo her şeye yeter :D
Kablo uzunluğu önemli oluyor. 2 metre uzun değil ama 10 metre falan alınacaksa kesinlikle 2.5 kablo alınmalı. Kablo ile kendi yapmanın en iyi avantajı kablo uzunluğunu ayarlayabiliyorsun. Uzun veya kısa kalmıyor.
içine extra koruma için devre elemanı kuruyormusun ?
Akım korumalı falan olmuyor. Kablo daha sağlam bağlansın diye yüksük takıyorum.

Üründe akım koruma var 750 Joule toplam 14 cihaz destekliyor 10 Priz 3 USB 1 Type C fiyatına göre güzel. Akım korumda Schneider 'e bütçeniz yetiyorsa o markayı tavsiye ederim ama normal kullanmalıkta bu f/p ürünü

Joule Nedir?
Joule (J)
, akım koruyucunun ani voltaj dalgalanmalarını (örneğin yıldırım veya şebeke sıçramaları) ne kadar enerjiyi emerek cihazları koruyabildiğini gösterir. Joule değeri ne kadar yüksekse, koruma kapasitesi ve kullanım ömrü o kadar fazladır.

Alıntıyı görüntüle
Joule değeri tek başına ürünün koruma kapasitesi ve kullanım ömrü hakkında bilgi vermez. Üretici 900 joule yazar ama tepe akım koruması ne kadar, hangi tipte vs. birçok fazla değer var. Bu markaların çoğu Çin'de oem üretim yapıp marka basıyorlar. Birkaç videoda iç bağlantı kalitesinin kötü olduğunu görmüştüm.

Üründe akım koruma var 750 Joule toplam 14 cihaz destekliyor 10 Priz 3 USB 1 Type C fiyatına göre güzel. Akım korumda Schneider 'e bütçeniz yetiyorsa o markayı tavsiye ederim ama normal kullanmalıkta bu f/p ürünü

Joule Nedir?
Joule (J)
, akım koruyucunun ani voltaj dalgalanmalarını (örneğin yıldırım veya şebeke sıçramaları) ne kadar enerjiyi emerek cihazları koruyabildiğini gösterir. Joule değeri ne kadar yüksekse, koruma kapasitesi ve kullanım ömrü o kadar fazladır.

Alıntıyı görüntüle
biz bunu alsak tüm evi buna bağlar apartmanı yakarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,413
Üyeler
200,107
Son üye
TemizTilki

Geri