Logitech G213
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
Hero68'i 2.000 TL üstünde tercih etmezdim. PCB kalitesi iyi değil ve Switch belirsiz.
k1 he2500 tl manyetik klavye önerisi lazim gameraider k1 he ve vgn hero 68 he modellerini gördüm ama daha uygun fiyatlı bur klavye önerisi isteyeceğim boyut olarak 68 ya da 75 yeterli olacaktır .Aslında butce olarak 3000 tl ye çıkabilirim ama bir klavye icin 3k çok gibi belki deyildir ama eğer derseniz 3 k ya çık seni daha uzun süre götürsün o zaman olur yoksa ortalama bir klavye de benim işimi görecektir bide sesi ve görüntüsü güzel olursa sevinirim
wraith w602500 tl manyetik klavye önerisi lazim gameraider k1 he ve vgn hero 68 he modellerini gördüm ama daha uygun fiyatlı bur klavye önerisi isteyeceğim boyut olarak 68 ya da 75 yeterli olacaktır .Aslında butce olarak 3000 tl ye çıkabilirim ama bir klavye icin 3k çok gibi belki deyildir ama eğer derseniz 3 k ya çık seni daha uzun süre götürsün o zaman olur yoksa ortalama bir klavye de benim işimi görecektir bide sesi ve görüntüsü güzel olursa sevinirim
Hocam aulanin tasrimı çok hoşuma gitti kalitesiz bir markada deyil amazon depoda da güzel bir indirimde aulayi alsam performans farki olmaz diye düşünüyorumHero68'i 2.000 TL üstünde tercih etmezdim. PCB kalitesi iyi değil ve Switch belirsiz.
https://ajazzturkiye.com/products/a...FtuvcUsLe128riv6vJGNxWMUwVpvALh_KLjt-qUPgKD78 (Linke Tıklamak İstemezsen Ajazz AK680 Max Rapid Trigger) Diye Aratabilirsin 0.125 Ms Gecikme Manyetik Ve 8000 Hz 2289,90 Şuan Kendi SitesindeHocam aulanin tasrimı çok hoşuma gitti kalitesiz bir markada deyil amazon depoda da güzel bir indirimde aulayi alsam performans farki olmaz diye düşünüyorum
Ajjaz ak820 max vardı övülüyordu onada bakabilirsin 3bin küsürlerdeydi2500 tl manyetik klavye önerisi lazim gameraider k1 he ve vgn hero 68 he modellerini gördüm ama daha uygun fiyatlı bur klavye önerisi isteyeceğim boyut olarak 68 ya da 75 yeterli olacaktır .Aslında butce olarak 3000 tl ye çıkabilirim ama bir klavye icin 3k çok gibi belki deyildir ama eğer derseniz 3 k ya çık seni daha uzun süre götürsün o zaman olur yoksa ortalama bir klavye de benim işimi görecektir bide sesi ve görüntüsü güzel olursa sevinirim