Yardım Ryzen 5 7500f Soğumuyor :D

Ayda 500 liraya günde 1 gelip sen oyun oynarken işlemcine üfleyebilirim.
olur ayda yılda bi giriyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1784918206273.webp

beyler bu işlemci 80'i niye gecmiyor sabitlenmiş gibi

Son düzenleme:
hocam bence 550tl civarına bi 12cm 4 bakır borulu bişey bakın bulamazsanız undervolt yapın ama kesinlikle kule tipi alın

arkadaşlar kotu macundan sonra Artcic MX-6 ya geçtim fakat wraith prism ile boşta 50-52 derecelerde geziyorum normal mi sizce? işlemcide PBO açık bir kaç ayar var.
stok fanla o cpu soğumaz acilen sağlam bi kule tipi alın 1000 tl ye atıyorum bunu alın kalitelidir

garip ya istediğim performansı alamıyorum sistemden. pbo kapatıp silikon kalitesine göre manuel o.c yapmak lazım o zaman.
Istedigin performans nedir.
olur ayda yılda bi giriyorum

Alıntıyı görüntüle
beyler bu işlemci 80'i niye gecmiyor sabitlenmiş gibi
Bu degerdeyse suan normal. Throttling yoksa 500liralik sogutucu pesine dusme bence. Illa sogutuxu alacam diyorsan cift kuleli baba bir sey alirsin.

Sıcaklıkların normal masrafa girme. Alacağın herhangi bir tekli kule soğutucu da aynı değerleri verecek. Fan aşırı hızlanıp sesi rahatsız etmiyorsa devam et.

Istedigin performans nedir.

Bu degerdeyse suan normal. Throttling yoksa 500liralik sogutucu pesine dusme bence. Illa sogutuxu alacam diyorsan cift kuleli baba bir sey alirsin.
Silikon kaliteme göre 5.4 5.5ghz de stabil serin kullanmak. Bu prism ile mumkün değil ki şuan pbo yu tam performansta çalıştırıyorum stres testinde direkt 95°’ye fırlıyor. Yeni bir soğutucu alacağım

Sıcaklıkların normal masrafa girme. Alacağın herhangi bir tekli kule soğutucu da aynı değerleri verecek. Fan aşırı hızlanıp sesi rahatsız etmiyorsa devam et.
Pbo açıkken yetmiyor hocam prismi hemen satamam büyğk ihtimal. Kuletipi alacağım.

Silikon kaliteme göre 5.4 5.5ghz de stabil serin kullanmak. Bu prism ile mumkün değil ki şuan pbo yu tam performansta çalıştırıyorum stres testinde direkt 95°’ye fırlıyor. Yeni bir soğutucu alacağım

Pbo açıkken yetmiyor hocam prismi hemen satamam büyğk ihtimal. Kuletipi alacağım.
Hocam 4 borulu alirsan yine assa yukarı aynı sıcaklık değerlerini alırsın bendeki gibi.Tavsiyem en az 6 borulu alman geleceğe dönük

Tabi bu sartlarda mumkun degil. Ayri bir amac yoksa oyunda yeter diye dusunuyorum normam kullanimda

Var hocam 2k onun fiyatı da
BI ara cok dusmystu 1.4k gibi bir seye yanilmiyorsam

Bu taş gibi olan aynı zamanda hawali duran soğutucuyu alıp geçmek lazımdır reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715
Üyeler
199,896
Son üye
Lumpus135

Geri